BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hilsen fra søens folk
PleasurePeter1969 - Mar 24, 2023

04 Feb 2024


Så er det ved at være ferietid. Søen for være lidt til fordel for Mrs Pleasure Jeg har været lidt sløj på det sidste, så fantasien har ikke blomstret så galt. Jeg regner med at være klar med et par noveller igeb, når jeg vender tilbage til sømandslivet i Maj.


mvh Haddock


 


19 nov 2023


Tilbage igen. Dejlig ferie med Mrs Pleasure, som desværre ikke er kommet med på siden. Kisser har gjort sit indtog i novelle-universet, men ellers ikke de store forandringer.


God læselyst fra Haddock


06 Aug 2023


Hutler mig igennem , når jeg har forbindelse på mobil. På skibets net, er det kun chatten virker. Hvis jeg bliver logget af, kan jeg først logge på igen med mobil forbindelse. Mange dage i søen mellem Spanien og Brasilien. Det giver tid til Sofia og Kneppman, som er de aktuelle hovedpersoner. Kan se at der er nogen, som læser med, dejligt


Mvh Haddock


10 Juni 2023


Jeg er ikke meget på G6N mere. Min arbejdsgiver kan ikke lide G6N og har lukket for adgang. Jeg skal sige jer, at det også er firma nettet vi bruger i fritiden, så nu kan jeg kun komme på, når jeg har mobilforbindelse. Det er lidt ærgerligt. Så er det ikke nemt, at opbygge relationer. Det synes jeg ikke, at det er i forvejen, hvilket jeg tidligere har beskrevet.


Mvh Haddock


29 Maj 2023


Tilbage på havet igen. Denne gang lidt tættere på Danmark. Profilen, som jeg chattede lidt med, er blevet slettet. Jeg håber ikke, at jeg var grunden til det. Ellers godt at se i andre igen.


Mvh Haddock


 


27 Marts 2023


Så lykkedes det at up-load'e et par historier. Så de skulle gerne snart være synlige. Jeg ved ikke, hvad grunden er til min lille udfordring, men måske skibets dårlige internet forbindelse har været grunden. Håber i "lider" mine digterier


Haddock 


Marts 2023 - begyndelse


På rejse fra Sydamerika til Østen. 4 uger i søen, med dårlig/ingen internet. Selv chatten går ned nogle gange.
Har oprettet profil på G6N for at få lidt inspiration. Det kan man godt trænge til her halvvejs i livet.
Læser de mange gode noveller og prøver selv at up-load'e, men de lykkedes ikke. Der er hver gang en fejlmelding: FEJL "Tom løsning ikke tilladt". Samt en ADVARSEL "Ugyldigt felt: Captcha. Øv, jeg havde ellers skrevet en del. Så bruger jeg tiden på, at bladre rundt mellem jeres mange interessante profiler. Nogle er ophidsende læsning. De fremmer lysten til selvtilfredsstillelse, herligt.
Mange profiler er ikke særlig oplysende, nogle ikke engang opdateret med køn eller seksuel observans. Jeg tænker, at man jo bare kan skrive i sin profil, hvis man ikke vil kontaktes. Jeg tror, at der er mange, som logger på for at læse noveller. Det gjorde jeg også i starten, men det kan man jo gøre som gæst.
Desuden har mange profiler ikke været logget på i lang tid, så man bliver i tvivl, om der er nogen, som ser hvis man lægger en besked.
Jeg har haft lidt kontakt på chatten, alle søde, tak. Prøver stadig at finde den rigtige tone.


mvh Haddock


 

porno med danske piger