Inden længe lå vi i en 69´er og slikkede pik på hinanden. Jeg var i himmelen og det varede ikke længe inden jeg sprøjtede min ladning ned i halsen på ham. Han slugte det hele...

'Denne sommer var jeg lige fyldt 17 år. Jeg skulle ned og besøge min faster og onkel på Fyn. Jeg havde medbragt et lille enmandstelt på knallerten, da jeg skulle have en enkelt overnatning ca. halvvejs. Vel ankommet på campingpladsen ved aftenstid, fik jeg slået teltet op. Havde lige fået taget et bad og da jeg gik tilbage til teltet, åbnede himlen sig. Efter en halv time med silende regn, svømmede pladsen og mit telt med vand. Det klarede op og solen vendte tilbage. Der stod jeg og var ved at tømme mit telt, alt var drivvådt. Min nabo som boede i en lille campingvogn kom ud og hjalp mig. Jens hed han og var en mand på ca. 65år. Han var rigtig sød og hjælpsom. Vi fik hængt alt mit tøj til tørre og han inviterede mig ind på en øl. Vi sad i forteltet og fik en øl, da han rejste sig og hentede en morgenkåbe. Smid det våde tøj og tag denne på sagde han. Jeg var gennemblødt og smed det hele. Det røg ud til tørre sammen med alt det andet.

Han åbnede en flaske vin og vi sludrede vældigt. Han fortalte mig, at han havde været alene de sidste 10 år og hyggede sig med camping lige så tit han kunne komme til det og eftersom han lige var gået på pension, så var der nu masser af tid til det. Han tilbød mig at kunne sove hos ham. Der var dog kun en dobbelt soveplads i vognen, så jeg ville komme til at ligge ved siden af ham. Jeg havde ligesom ikke andre muligheder, så jeg takkede ja. 

Der var ved at være midnat og vi havde delt to flasker vin, så træt og småfuld var jeg blevet. Vi blev enige om at gå til ro. Jeg smed morgenkåben og kravlede under dynen, som var en dobbeltdyne, den eneste han havde, men den var jo også stor nok til os. Ramte ikke hovedpuden inden jeg var helt væk. Havde sovet et par timer da jeg vågnede ved at Jens lå helt tæt op af mig, med armene omkring mig. Jeg lå helt stille og turde knap trække vejret. Jens begyndte at nulre mine brystvorter med den ene hånd og kærtegne mine lår med den anden. Jeg havde endnu ikke haft min seksuelle debut, men kun leget med mig selv. Dette var faktisk dejligt og jeg lod som jeg stadig sov.

Det var så lækkert at få nulret brystvorterne og de blev hurtigt stive, hvilket min pik også blev. Kunne mærke at hans pik også rørte på sig. Jeg gav mig lidt og pressede min røv længere bagud, mens jeg lige løftede det ene ben, så hans stive pik gled ind imellem. Sover du hviskede han. Da jeg ikke svarede blev han mere modig og tog omkring min stive pik. Han rejste sig på den albue og begyndte at slikke og bide i min øreflip, mens han gned min pik frem og tilbage. Jeg var nu så liderlig, at jeg begyndte at gispe og stønne. Jeg drejede mig om på ryggen og Jens lagde sig ovenpå. Vi begyndte at tungekysse helt vildt og gnubbede pikkene mod hinanden.

Inden længe lå vi i en 69´er og slikkede pik på hinanden. Jeg var i himmelen og det varede ikke længe inden jeg sprøjtede min ladning ned i halsen på ham. Han slugte det hele og kravlede op og tungekyssede mig, så jeg smagte mit eget sæd. Vi lå og kælede og sludrede en halv times tid og min pik rørte på sig igen. Jens kravlede ned og begyndte at slikke og sutte mig helt stiv igen. Han slikkede og suttede også mine nosser, da han begyndte at slikke mit mellemkød var jeg totalt liderlig igen. Pludselig havde han tungen omme og lege med min stjerne. Han begyndte at kneppe mig med sin tunge, hvilket jeg var helt vild med. Havde sommetider leget med min stjerne og haft en finger oppe, men heller ikke mere end det.

Han tog noget creme på en finger og førte den op i mig og begyndte at kneppe mig stille og roligt, mens den anden hånd spillede min pik. To fingre oppe og jeg var liderlig som bare f..... Da han havde tre fingre oppe begyndte jeg at beklage mig lidt. Han satte farten ned og inden længe var jeg lige ved at komme. Han stoppede og jeg tiggede om mere. Skal du have mere, så er det denne her sagde han, mens han førte sin halvstive pik hen til mine læber. Jeg åbnede munden og han førte sit pikhoved ind i munden. Jeg suttede så godt jeg kunne og han kunne åbenbart lide det, for hans pik blev helt stiv. Hans pik var næsten dobbelt så stor som min egen. Flot blottet pikhoved og tydelige blodårer.

Han førte igen et par fingre op i mig, mens han hviskede at min stramme røvkusse skulle kneppes godt og grundigt. Jeg var vildt liderlig, men også samtidig bekymret over at skulle have den store pik op i min lille røv. Han lagde mig på ryggen, smurte sin pik godt ind i glidecreme. Han bøjede mine ben. Tog med den ene hånd og pressede mig på baglåret, mens den anden førte pikhovedet hen til min stjerne. Han pressede pikhovedet indenfor og det gjorde ondt af pommern til. Han holdt sig i ro indtil jeg havde vænnet mig til ham og pressede sig lidt op af gangen. Hver gang jeg beklagede mig holdt han lidt igen. Da han var helt i bund, føltes det som om jeg skulle sprænges. Han begyndte at rotere lidt og det føltes vildt dejligt. Da han forsigtigt begyndte at køre frem og tilbage....Helt ud og helt i bund. Det var den dejligste og mest vidunderlige følelse jeg nogensinde havde oplevet. Jeg stønnede og gav mig helt hen, som den liderlige lille dreng jeg åbenbart var.

Han trak sig ud og jeg skulle ligge mig på alle fire. Han pressede mit hoved ned i puden og sin stive pik i bund i et hug. Han bankede den hårdt i bund flere gange, inden han tog omkring mine hofter og voldbollede mig i et vanvittigt tempo. Da han pumpede sin sperm oppe i mig, så jeg sol, måne og stjerner og kom i en fantastisk orgasme. Vi faldt begge omkuld i hinandens arme og sådan faldt vi i søvn.

Jeg vågnede ved at Jens var ved at presse sin store pik op i mig. Jeg pressede min røv længere bagud og spredte mine baller. Sperm og glidecremen virkede stadig og snart var han oppe i mig. Han begyndte at kneppe mig stille og roligt. Jeg elskede at mærke denne dejlige pik oppe i mig, men i denne stilling kunne jeg ikke få ham helt i bund. Jeg vendte ham om på ryggen og satte mig med ryggen til ham på hug. Styrede hans stive pik til mit liderlige hul og gled helt ned over ham. Nu havde jeg pikken helt oppe i mig og jeg begyndte at pirre ham. Han stønnede flere gange at jeg skulle ride ham med min dejlige stramme røvkusse. Da jeg begyndte at ride ham og han samtidig kunne se sin store stive pik glide ind og ud af min stramme røv, kunne han ikke holde sig ret meget længere. Jeg kunne høre på ham , at det var oppe over og hoppede af. Jeg ville smage hans sperm og tog fat med begge hænder og spillede hans pik. Idet han kom havde jeg omsluttet hans pikhoved med mine læber og fangede hver en dråbe. Det smagte faktisk rigtig godt, lidt saltet men godt.

Jens mente at jeg ikke skulle køre uden at jeg også havde fået udløsning. Han tog noget glidecreme og begyndte at lege med sit hul. Han fedtede det godt ind, lagde sig på alle fire og bad mig om at kneppe ham. Jeg gled op i ham med det samme og begyndte at kneppe ham. Det var vildt frækt, at høre denne ældre mand stønne og give sig sådan, så inden længe pumpede jeg min sæd op i røven på ham. Jeg faldt om på ryggen. Jens satte sig med sin røv over mit hoved og bad mig om at slikke ham ren. Det gjorde jeg gerne og labbede sæd i mig igen.

Inden jeg kørte udvekslede vi telefonnumre og aftalte, at jeg kom igen på vej hjemad.