Jeg vil også være med - en hæsende lyd kommer fra Ivan som jeg ser står nøgen i døråbningen ind til stuen. Han står med sin pik i hånden og den er modsætningen af Jans...

Tårene svider i mine øjne og et hulk undslipper mine læber. Jeg nærmest løber i blinde væk fra vejen, væk fra vores hus som rummede så mange drømme og forventninger. Nu ved jeg slet ikke hvad der skal ske. Jannick havde fortalt mig hvordan han havde fået følelser for en anden, det blev til at han indrømmede at han faktisk havde været sammen med hende han havde følelser for og til sidst at han berettede om en håndfuld piger han har kneppet mens vi har været kærester. 

Mit bryst gør fysisk ondt og jeg kan næsten ikke være i min krop!

Jeg går ind på den nærmeste bodega jeg kan finde, registerer ikke hvem der er eller hvor dårligt der lugter men går direkte op i baren og beder om et shot rom. - Rom, det sælger vi fandme aldrig - siger en tvær gammel bardame. Men hun finder alligevel en støvet flaske bag baren og hælder op. 

- vi lukker altså lige om lidt - siger hun surt. Jeg kigger bare tomt ind i hendes ansigt med mine grådsprængte øjne. En mand kommer hen på siden af mig og skal lige til at sige noget men jeg kommer ham i forkøbet. - SKRID! Han vender sig og trasker væk uden at have ytret sig. Jeg drikker 3 shots mere og min hjerne lapper alkoholen i mig, det er det jeg har brug for, omtågethed, så jeg ikke husker hvad der er sket her til aften, hvad Jannick havde fortalt mig. 

Efter en halv time står jeg og pissefryser ude foran bodegaen, hvad nu? 

- øh, vi er nogle stykker som fortsætter festen, hvis du har lyst til at tage med? Jeg vender hovedet og ser at det er en tynd, ranglet gammel mand, han har skæg og cowboyjakke på samt nogle åndsvage slangeskindstøvler. - ja okay - siger jeg inden jeg helt for tænkt det igennem. Tænker ikke rigtigt over det men vi bevæger os hen af vejen og det er først da vi er gået en 5-7 min at jeg ser at "vi" egentligt kun er den tynde mand og en anden. Var den anden ikke ham som kom hen til mig inde på baren? Jeg tror det. Han er enormt tyk og har næsten intet hår. Han har en dynjakke på som gør ham endnu tykkere og hans gang er lettere vraltende. Inde i mit hoved begynder det at gå op for mig at jeg er på vej hjem til en fremmed mand for hvad, for at drikke? nok nærmere for at bolle. Hvorfor skulle jeg ellers gå med dem? Jeg ved jo hvordan tingene er og kan kun forestille mig hvilket forventninger eller forhåbninger som de gør sig. De snakker sagte med hinanden og den fede mand sakker bagud og spørger mig med en underlig pibende stemme, 

- Hvad hedder du? - Jeg hedder Lili - svarer jeg. - er der noget du er ked af? det så ud som om du havde grædt? -  Jeg kigger ham direkte ind i øjnene men svarer ham ikke. Den første mand, ham den tynde kalder henne fra en gul dør. Kom med siger han og låser os ind. Det er et lille hus. I det døren åbnes slår en stærk duft af tobak mig i hovedet. Vi går ind, der er en lang smal gang nede for enden står en dør ind til et toilet åben og der ligger sko og jakker på gulvet. Bare hæng jakken der siger ham den tynde - jeg hedder forresten Ivan og det her er Jan. Han peger på ham den tykke.

Inde i lyset kan jeg se nærmere på dem, jeg slår dem til at være nogenlunde i tresserne, de må kende hinanden for der er en venskablig tone mellem dem. Inde i stuen sætter vi os om et rundt bord. Jeg lægger mærke til at hele husets inventar og indretning minder om min farmors. Ivan sætter nogle glas på bordet, går ud og skramler i køkkenet og kommer ind med nogle flasker forskelligt sprut, noget is og et stort askebæger. Begge mænd tænder en smøg og Ivan hælder rom op til mig, han må have holdt øje med mig på bodegaen. 

Jeg bunder glasset og siger jeg skal tisse, på vej ud i gangen kan jeg høre dem hviske med hinanden.

Jeg står ude på toillettet og kigger mig i spejlet. Hvad fanden sker der her? Jeg beslutter mig for at gå, det er simpelthen for langt ude. Jeg trækker ud og går ud i gangen, men der står Jan og fylder det hele. Han har spæret vejen for mig. Jeg stopper og kigger på ham, han går tættere på mig og rækker ud efter mig. I det han bevæger sig kan jeg se at han har åbnet sine bukser og de falder lidt ned da han kommer hen imod mig. Han har en skjorte på som dækker men en halv meter fra mig stopper han op og trækker bukser og underbukser ned. Han står bare og afventer min reaktion. Uden noget i mit hoved lader jeg min hånd rækker ud efter hans skridt som er dækket af skjorten. Jeg bliver lettere overrasket fordi jeg ikke får fat i hans pik men i hans mave som åbenbart hænger ned hvor jeg havde troet pikken ville være. Han stønner sagte ved min berøring. Han begynder at knappe skjorten op og en enorm flæsket vom kommer til syne, den hænger og jeg kan ikke engang se hans pik. Han træder nærmere og vil kysse mig, af en eller anden grund får det mig til at føle afsky. Jeg havde ikke tænkt at kysse ham, bare mærke lidt på hans pik. Men han bukker sig ind over mig, fordi maven kommer i vejen og hans læber rammer mine. Han kysser fantastisk dejligt, hvilket overrasker mig, blid og rullende tunge som leger med min. Hans fingre flettes ind i mine og jeg lader mine hænder løbe op langs hans arme. Han gør sig fri af min mund og smiler et sødt lille smil til mig, jeg glider ned på knæ og han løfter en anelse på sin mave, her kan jeg se et par kæmpe nosser hvor der sidder en tynd lille stiv pik på. Den er lille, da jeg griber om den er den akkurat ligeså lang som min lukkede hånd. Måske den ville være længere hvis ikke han var så tyk? Jeg lukker munden om den lille stivert og sutter på den som var det en lille slikkepind. Jeg bliver nød til at lægge hovedet til siden for ellers kan mit hoved ikke være der for hans mave, jeg kan lugte sved, gammel pik og en sur lugt som jeg tænker stammer fra hans hudfold under maven, der kommer hvis ikke meget luft derind. Jeg trækker mig væk fra hans pik og kigger op. Han står med hovedet lændet bagover og åben mund, hans dobbelthage ser underlig sjov ud nedefra. 

-jeg vil også være med - Et hæsende lyd kommer over fra Ivan som jeg ser står nøgen i døråbningen ind til stuen. Han står med sin pik i hånden og den er modsætningen af Jans. Stor og fed og hans hængenosser er næsten ligeså lange som den. Han leger med den og smiler svedent til mig. Han masser sig forbi Jan og stikker den hen til mit hoved, jeg åbner munden og kan næsten ikke få den ind så tyk er den. - ahhh jaaa - sukker han. - Jeg vidste du ville være en frækkert. Jeg skiftevis suger, spytter og hiver i deres pikke og jeg er opstemt nu. Uden at have rørt min fisse kan jeg mærke at den er våd.

Jan hiver mig op fra gulvet og de føre mig ind i stuen med en hånd hver om mine arme. Inde i stuens lys begynder de at tage mit tøj af mig, jeg står bare og nyder optakten, Jan er blid og knapper mine bukser op stille og roligt, Ivan er helt hektisk og flår i min cardigan og raver hårdt på mine bryster uden på bh'en. - ja, ja du er så fræk, tag om min pik - rasper han ind i mit hoved. Jeg adlyder og tager om hans hårde lem. Da jeg er nøgen hiver Ivan mig hårdt hen imod hans sofa. - sæt dig! siger han til Jan, som sætter sig i sofaen med bukser nede om anklerne stadig. Han tager dem af og rækker ud efter mig. Jeg falder på knæ og drejer hovedet igen så jeg kan komme til at suge på hans minipik, samtidig er Ivan helt vild bag mig. Hans hænder finder min fisse og hans stemme lyder - ho hooo du er sjask våd din liderlige tøs, du vil så gerne have Ivans pik. Det er ikke et spørgsmål men en konstatering, kan høre hans spytter på sin håndflade og køre den hen over hans lem og så sætter han den mod min fisseåbning. Han sprede rmine skamlæber med en hånd og presser på. Åh gud! Det er himmelsk at mærke den enorme pik trænge op i mig bagfra som en blok, han vil helt i bund men jeg holde ham til bage med hånden over ryggen. - vent, vent Ivan, stille go roligt, du er for stor. Han stopper og er mere langsom. 

Jan åbner sine lukkede øjne og vil række ud efter mine gyngende bryster men hans mave kommer til at dække for hans pik så jeg ikke kan sutte ham og han læner sig tilbage igen og kigger mig bare ind i øjnene. Ivan knepper mig i lange seje træk, han er i bund nu og min fisse skriger, han er så fucking stor. Det er dejligt og en anelse smertefuldt når han presser sig helt i bund, hans rytme bliver hurtigere og om end mere energisk. 

- åhhh jaaa, åhhhhhhhh jaaaaaaaa - skriger han idet han falder over mig som en hund bagfra. Han har spermet mig oppe i fissen og presser i de sidste trækninger mine bryster ud til siden mens hans ælter dem. Jeg holder en pause fra Jans pik og kigger mig over skulderen. Ivan er ved at hive pikken ud og det føles som en uendelighed, svup er den ude af mig og efterlader et enormt tomrum. 

- så er det din tur Jan, griner han. 

De to skifter plads og Ivan ser på mig - slik mig ren! Han er bossy og rå og hans raspende ånde stinker af sprut. Bag ved mig kan jeg mærke Jans fingre i min fisse, han køre to fingre rundt i Ivans sæd som siver ud af mig og jeg fryder mig ved følelsen. Jan forsøger at stikke sin pik op i mig men han kan ikke. Han løfter maven men pikken kan enten ikke nå eller også glider den ud. Han bliver frustreret og bander sagte.

- Vi ligger hende ned på gulvet - siger Ivan. Han rejser sig brusk og går ind i et andet værelse. Han kommer slæbende med en gammel skummadras og nogle puder. Jan har besværet rejst sig op og står og prøver at hive i sin pik under maven. Jeg sidder på alle fire og ser på dem. - ryk dig lidt - siger Ivan og ligger madrassen foran sofaen. Da den er på plads ligger jeg mig ned på ryggen, Ivan springer over til mig og skubber en pude under min røv, han nipper mig hårdt i det ene bryst inden han rejser sig på. - Sådan, nu er hun løftet lidt, så knepper du hende på forfra. Jeg har spredte ben og et inviterende blik i øjnene mens jeg kigger på Jan, han sveder, men falder på knæ mellem mine ben, han løfter maven igen og stikker sin lille pik op i mig, det er på ingen måder så tilfredstillende som at mærke Ivan, men tilgengæld er hans enorme vægt og mave en kilde til nydelse fordi den presse på hele min kusse. Han tager fat i mine knæ og begynder at rykke i ganske små men hurtige ryk. Hans vejrtrækning er besværet og sveden hagler ned på mig, Ivan sætter sig på knæ ved siden af mit hoved og peger sin slatne pik ned mod min mund. Jeg åbner den og tager ham i munden, han smager af mine egne kussesafter og gammel pik. De knepper mig begge i fisse og mund. Men jeg vil gerne have at Jan skal være mere hurtig. 

Jeg skubber dem blidt til side og sætter mig op.

- Lig dig ned Jan - siger jeg blidt til ham. Han lægger sig prustende og svedig på madrassen og jeg sætter mig ovenpå hans lille pik. - Det var bedre, ikke også? I stedet for at køre op og ned på ham køre jeg min fisse frem og tilbage. jeg bukker mig ned og kysser ham intenst. - ah et dejligt syn - udbryder Ivan. Men jeg kysser bare videre med dette kødbjerg af en mand, hans lille pik i min drivvåde fisse. - Jan? kan du lide at jeg ridder på dig? Kan du lide min våde fisse på din pik? Jeg elsker det, du skal kneppe mig!!!! - Ivan udbrød igen et - ho hooooooo - men Jan åbnede bare øjnene og så på mig med sved overalt. Mit underliv er i brænd og jeg gned mig vildere og vildere hen over hans enorme krop. Jeg kom i en ekplosion mens jeg perifert mærkede Ivan prikke mig på kinden med sin pik.

Jeg faldt ned over Jans våde krop og mærkede de sidste krampetrækninger i min liderlige kusse som malkede hans lille pik, han prustede som et næsehorn og det gav nogle små ryk i den hvilket ville sige at han også var ved at komme. Himmelsk frækt og vådt hørte jeg hans besværede vejrtrækning i hans bryst mens mit hoved hvilede på hans mave, Ivan forsøgte igen at stikke sin pik ind i min mund, men jeg vendte hovede den anden vej.