Jeg kiggede hurtigt rundt på pladsen og der var frit i det øjeblik. Jeg slyngede min taske om på ryggen, bøjede mig fremover ind på toilettet og begyndte at sutte hans pik...

Jeg har netop lige været til et arrangement om formiddagen med mand og børn, for børnenes skyld.

Da vi havde fundet vores pladser i teltet og sat os ned, fik jeg øjekontakt med en fyr som sad på rækken lidt skråt bag i mig.

Han hilste og jeg hilste pænt tilbage. Han virkede bekendt så jeg prøvede at huske hvor eller i hvilken forbindelse at jeg havde set ham før.

Var det i forbindelse med arbejde eller noget andet at jeg kendte ham fra. Efter er stykke tid slog det mig at jeg nok havde knaldet med ham for år tilbage.

Når man har knaldet med en del igennem tiderne er der jo altid en chance for at støde på fyrene fra tid til anden.

På sin vis tænder det mig ret meget når det sker men når det så sker sammen med min mand er der forbundet en hvis risiko med det.

I pausen gik vi ud på pladsen og fyren kom hen og hilste igen. Jeg skyndte mig at introducere ham for min mand og børn og fortalte min mand at det var en tidligere kollega. Bare for at alle var indforstået med hvordan tingene forholdte sig.

Han fortalte at han var der med sin søn, svigerdatter og børnebørn. Børnene havde svært ved at stå stille så jeg bedte min mand om at tage dem med over for at købe en is.

Jeg stod nu alene og snakkede med ham og vi kom ind på sidste gang vi sås og hvad der sådan skete for at opfriske hukommelsen. Jeg kunne mærke at jeg faktisk stod og blev ret våd mens vi snakkede.

Han kom ind på om vi egentlig snart skulle mødes igen, evt. bare til en kop kaffe.

Det er faktisk ret sjovt hvordan ordet kaffe osse bruges som et synonym for sex.

Pludselig kom børnene over igen efterfulgt af min mand så vi måtte afbryde den videre snak og gå hvert til sit.

Da vi havde fundet vores pladser igen og forestillingen gik i gang, sad jeg og tænkte på hvordan at vi skulle udveksle kontaktoplysninger uden min mand skulle vide noget.

Jeg kunne mærke at jeg var blevet liderlig og tænkte at jeg nok selv var nødt til at gøre noget aktivt ved det.

Jeg fik sagt til min mand at jeg havde ret ondt i maven og var nødt til at gå en tur på toilettet alene, så han bare kunne blive siddende med børnene og se forestillingen videre.

Jeg rejste mig og på vej ud fra rækken fik jeg øjekontakt med fyren og gjorde tegn med øjnene om at han skulle komme med ud på pladsen.

Jeg kom selv ud på pladsen og stod og ventede lidt indtil at han kom derud. Vi genoptog vores snak hvor jeg fortalte at jeg havde sagt til min mand at jeg lige skulle på toilettet da jeg havde ondt i maven men at jeg ellers var interesseret i den kop kaffe.

Som et lyn fra en skyfri himmel kom spørgsmålet fra ham: Hvorfor tog vi ikke den kop kaffe lidt hurtigt nu. Jeg kiggede på ham med ordende: Hvor, hvordan, min mand, hvad.

Han kiggede over på toiletvognene og havde det største smil på. Tankerne fløj rundt i hovedet på mig, var det for meget at gøre nu, ville jeg kunne lade være med af larme for meget, var der overhovedet tid til det, osv osv.

Han brød mine tanker med at sige at jeg jo havde sagt til min mand at jeg skulle på toilettet så hvorfor ikke bare gøre det nu.

Jeg tænkte så hva faen, hvor tit får jeg chancen for at få stillet min lyst i sådan en situation og jeg har alligevel heller ikke undertøj på.

Vi gik sammen over til toiletvognene, hvor nogle få børn og voksne gik ind og ud og tilbage til teltet. Han åbnede døren til et af toiletterne og der var meget lidt plads.

Håndvask var placeret uden for toiletterne så det var faktisk kun en toiletkumme hvor man næsten kun kunne bakke ind på.

Han gik ind alene og vi lukkede døren på klem mens han tog shortsene af og satte sig klar. Jeg satte mit hår op i en hestehale imens.

Jeg åbnede døren mens jeg stadig stod udenfor og så at hans pik var kun halvstiv. Jeg vidste at hvis jeg også skulle kunne være derinde skulle hans pik være helt stiv når jeg satte mig på den.

Jeg kiggede hurtigt rundt på pladsen og der var frit i det øjeblik. Jeg slyngede min taske om på ryggen, bøjede mig fremover ind på toilettet og begyndte at sutte hans pik.

Jeg stod med det meste af kroppen uden for toilettet, med toiletdøren åben og suttede hans pik. Mens hans pik smuttede ind og ud af min mund fik jeg sagt at han lige skulle holde øje.

Lidt efter gik en toiletdør op, et par toiletter længere henne og jeg måtte stoppe med at sutte. Jeg rejste mig op og vi lukkede døren på klem igen så han sad inden på toilettet og jeg stod uden for.

Jeg følte mig så sindsygt fræk, at stå der med piksnask i mund og ansigt, en virkelig våd mis som snart skulle forkæles og med mand og børn inde i opvisningsteltet.

Da der var fri bane, åbnede jeg døren igen og så at pikken stod stiv og fin. Jeg fik møffet mig ind til ham, lukket døren og løftet op i kjolen.

Heldigvis var der plads nok i bredden til mine ben, så jeg satte mig stille ned og lod ham glide ind i mig mens jeg kiggede ham dybt i øjnene.

Verdens bedste følelse med sådan en pik i en. Min krop var bare så fyldt at liderlighed at det var helt vildt.

Jeg var ikke engang begyndt at ridde ham endnu og der var allerede sindsygt varmt inde på det lille toilet og min kjole og taske var bare irriterende og i vejen så jeg tog hurtigt min taske af og fik hevet min kjole op over hovedet og smidt det hele på gulvet.

Jeg vidste godt at det ikke var det smarteste at smide det på et beskidt toiletgulv men jeg havde ikke rigtig anden mulighed og i øjeblikket var jeg faktisk lidt ligeglad fordi jeg var så liderlig.

Nu var arbejdsstillingen meget mere behagelig og han begyndte at slikke og bide lidt i mine brystvorter. Jeg kunne ikke holde min liderlighed ud længere så jeg begyndte at ride ham.

Først i et fornuftigt tempo og derefter i et lidt hårdere tempo. Jeg fandt hurtigt ud af hvor hårdt og hurtigt jeg kunne ride ham, uden at toiletvognen eller jeg selv larmede alt for højt.

Det var virkelig godt og frækt og jeg elsker at tage disse chancer engang imellem selvom det ligger så langt fra et normalt fornuftigt valg.

Jeg kunne mærke at han var ved at være klar så jeg red bare videre i samme tempo indtil han begyndte at sprøjte i mig.

Jeg blev ved med at ride til jeg var sikker på at han var helt tømt. Virkelig dejlig og fræk fornemmelse at havde fået ham til sprøjte i mig lige præcis det sted.

Jeg blev siddende lidt på ham mens vi hviskede og grinede lidt. Jeg fik fisket min kjole og taske op fra gulvet og fik taget det på.

Vi aftalte at jeg bare gik alene direkte tilbage til teltet med det samme.

Jeg vidste at når jeg rejste mig fra hans pik ville sæden nok begynde at løbe ud af mig. Vi fik låst døren op, jeg rejste mig og gik ud fra toilettet hvor jeg lukkede døren bag mig.

Jeg stod lige og fik rettet lidt på min kjole og kunne godt selv se at mine brystvorter var totalt stive og at det var virkelig tydeligt i min lette sommerkjole.

Jeg var stadig virkelig liderlig og kunne godt selv trænge til en orgasme men det var der bare ikke mulighed for.

Jeg begyndte at gå tilbage mod teltet og fik lige sprittet mine hænder af undervejs. Jeg var virkerlig glad for af det var en lang kjole jeg havde på for hans sæd begyndte at løbe ud af mig og ned af mine inderlår.

Jeg tjekkede min mobil mens jeg gik mod teltet og kunne se at min mand havde skrevet et par beskeder om jeg var okey og hvornår jeg var tilbage.

Jeg havde kun været væk i ca. 20 min som jo var en del tid under en forestilling men de bedste 20 min under hele arrangementet.

Jeg kom op på min plads igen og fik hvisket lidt med min mand og fortalte at jeg havde det meget bedre nu.

Jeg havde svært ved at koncentrere mig om forestillingen da jeg kunne mærke sæden blev ved med at løbe ud af mig.

Jeg sad og smilede for mig selv og lod som om at det var pga. forestillingen men at det i stedet var pga. en super fræk toiletoplevelse.

Der var helt vildt varmt inde i teltet og jeg kunne se at flere sad og svedte inkl. mig selv. En lidt speciel lugt begyndte at sprede sig, en blanding af urin, sæd og min parfume.

Det var nok ikke så godt alligevel at jeg havde smidt min kjole på gulvet for det var vist den der havde lidt urinlugt men uden den havde det så kun været sæd og parfume der havde lugtet af.

Da forestillingen var færdig og vi var kommet ud i bilen, nævnte min mand selv urinlugten og jeg sagde at jeg troede at jeg havde fået det på min kjole da jeg var på toilettet.

I bilen på vej hjem kunne jeg stadig mærke sæden løbe ud af mig og der slog det mig at vi faktisk slet ikke fik udvekslet kontaktoplysninger men kun fik udvekslet kropsvæsker.

Da vi kom hjem fik jeg smidt min kjole til vask og fik besigtiget arbejdsområdet. Tyk restsæd i min mis samt svineri langt ned af begge mine ben.

Jeg burde egentlig havde været i bad men med kulrede børn og en træt mand, fik jeg kun løseligt tørt mine ben af med toiletpapir og iført mig en ren kjole.

Resten af dagen forblev jeg småliderlig og da børnene var blevet puttet fik jeg min mand til at slikke mig til en orgasme.

Jeg spurgte ham bare direkte som jeg så oftest gør da han ikke selv tar så meget initiativ til noget på den front, om han ikke skulle ind og slikke lidt fisse.

Det ville han gerne, da han så ved at der oftest falder lidt af til ham osse.

Jeg bedte ham om at smide tøjet og ligge sig ned på ryggen i sengen. Jeg selv smed tøjet og placerede min mis lige over hans ansigt (klar til 69’er)

Jeg tænkte at det ville blive rart at blive rengjort lidt dernede efter en hel dags strabasser, med moden pik/sæd, sved, toiletbesøg osv.

Jeg sænkede min mis en smule og bedte ham om at gå igang med at slikke mig. Han gik straks i gang med af lege med min klistoris men jeg ville nu hellere slikkes i missen og rengøres først.

Jeg rykkede min krop en smule frem så han ikke kunne nå min klistoris med tungen men så han blev nødt til at slikke min mis i stedet.

Hvis der er en sexuel ting min mand er god til så er det at bruge tungen og det er faktisk osse den eneste ting at jeg har lyst til at bruge ham sexuelt til.

Hans pik er efterhånden lidt ligegyldig for mig og det kommer også til udtryk i den stund vi var i gang med her.

Han slikkede (rengjorte) virkelig min mis godt indvendigt og jeg bedte ham også om at slikke (rengøre) mine skamlæber inden han fik lov til at gå i gang med min klistoris.

I mens han gjorde sin pligt som ægtemand skimtede jeg lidt løseligt på hans småstive pik der lå op langs hans mave.

Jeg havde faktisk hverken lyst til at se eller røre den og hvis jeg kunne trylle den væk men hvor tungen stadig var i gang, havde jeg gjort det.

Men sådan er virkeligheden jo ikke så mens han rengjorte mig videre måtte jeg løseligt begynde at gnide ham med min hånd.

Han spurgte om jeg ikke ville bruge munden lidt på ham og til det svarede jeg: ik lige nu, bare slik videre.

Som om at min mund er på hans niveau, den er kun til brug for modne fyre.

Det er vigtigt på dette stadie at jeg kommer først da han ellers kan miste interessen og iveren lidt hvis han kommer først.

Så jeg gnider bare hans pik halvsløvt videre indtil at jeg kommer som faktisk kan være en ret god orgasme med tilhørende sprøjt i hans ansigt.

Efter jeg var kommet rykker jeg en smule frem igen og ber ham om at rengøre mig videre indvendigt da jeg helt sikkert har fået presset mere restsperm ud ved orgasmen.

Så kan jeg somregel godt havde det sådan at jeg synes af han har været en god dreng og at jeg gerne vil gnide ham færdigt med hånden til han sprøjter på sig selv.

Selvom jeg elsker sæd har jeg heller ikke her den store interesse i hans sæd mere, den kan han beholde for sig selv.

Selvom vores sexliv næsten ikke eksistere mere og min interesse for fyre ligger et helt andet sted, elsker jeg dog ham stadig og det liv med børn vi har sammen.

Det er ikke en opgave for modne fyre at tilfredsestille mig på den måde medmindre de vil, det er min mands opgave.

Det er min opgave at tilfredse modne fyre når de vil og så absolut kun middelmådigt at tilfredsestille min mand.

Jeg elsker at få min mand til slikke mig når modne fyre har været inde i mig eller kommet i mig. Så føler jeg at jeg kan give lidt igen med de løbene skænderier og stridigheder vi nu har.

Hver gang vi skændes eller er uenige står jeg altid med et kæmpe indvendigt smil og tænker på alle de gange at han har slikket mig mens jeg har haft fremmed restsperm i mig.

Så føler jeg mig altid overlegen og veltilpas da han er meget homofobisk og aldrig nogensinde ville havde noget at gøre med en anden mands sperm.