Velkommen til G6N.DK - Frække oplevelser, drømme, fantasier.

Gratis danske sexnovellerBLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.


Hjælp..! Hvad gør man, når sexlysten er forsvundet, hvordan får man gang i sin partner og sit sexliv igen. Husk sex er sjov og grænser er til for at blive rykket. Prøv noget nyt..!  :)

Inspiration til Sexlivet - Idéer til sjove sexspil/sexlege og nye frække udfordringer...

13 fakta om klitorissen og dens hemmeligheder

KVINDES SKØD HAR ALTID VÆRET OMGIVET AF MYSTIK.

Skedeorgasme, klitorisorgasme, sprøjteorgasme og G-punkter

Den er meget mere end en lille knap i kvindens skød.
Klitoris gemmer sig under huden som et isbjerg, og forskerne fandt først ud af dens udseende i 1998. Vi har samlet en række finurlige fakta om det kvindelige lystcenter.

1. Har kun ét formål

Klitoris har kun ét formål – tilfredsstillelse. Som det eneste menneskelige organ spiller det kvindelige lystcenter ingen anden anatomisk rolle end at sørge for seksuel ophidselse.

2. Kvindens isbjerg

Den del af klitoris, som er synlig, er kun toppen af isbjerget. Størstedelen gemmer sig inde i kvindekroppen, og bliver knap 8 cm lang. Det svarer ca. til en gennemsnitlig ikke-erigeret penis.

3. Glans kan gå hjem

Med 8000 nerveender findes intet andet menneskeligt organ, der er tilnærmelsesvis lige så følsomt som klitoris. Til sammenligning har hovedet på penis kun omkring 4000 nerveender.

4. Vokseværk hele livet

Ligesom ørerne og næsen stopper klitoris ikke med at gro. Når en kvinde når overgangsalderen vil hendes klitoris typisk være omkring fem gange så stor, som da hun var teenager.

5. Alle har haft en

Begge køn begynder livet som piger i det tidlige fosterstadie. Først når fosteret er knap 12 uger gammelt, har det udviklet en penis, hvis det er en dreng. Derfor har du – uanset om du er hankøn eller hunkøn – haft en klitoris.

6. Står for flest orgasmer

En analyse af 33 studier foretaget over de seneste 85 år viser, at mellem 50 og 75 procent af alle kvinder kun får orgasmer, når klitoris bliver stimuleret. Med andre ord er et regulært samleje sjældent vejen til kvindelig orgasme.

7. Den trækker sig sammen

Under en orgasme trækker klitoris sig sammen i pumpende bevægelser. En klitoris-orgasme medfører typisk 3 til 16 sammentrækninger, og varer mellem 10 og 30 sekunder.

8. Afstand er afgørende

Forskning har vist, at jo tættere på skedeåbningen klitoris er, des nemmere er det for en kvinde at opnå en orgasme. Gennem tiderne har flere kvinder – uden held – forsøgt at få opereret klitoris tættere på skedeåbningen i jagten på en orgasme. Den mest kendte kvinde, som fik foretaget et mislykket indgreb, var Prinsesse Marie Bonaparte – oldebarn til Napoléons bror Lucien.

9. De erigerer

På samme måde som en penis bliver en klitoris også stiv, når den bliver ophidset. Som sit mandlige modstykke er klitoris et svulmelegeme og ved seksuel ophidselse fyldes den med blod.

10. Hyæner har de største

Alle pattedyr har dem, men hyænerne har de største i forhold til deres egen størrelse. Ådselædernes klitoris ligner en penis. Den er lang, hænger uden for kroppen og kan blive stiv. Hyænehunnerne har sågar et hul i enden af deres klitoris, som de tisser ud ad, føder igennem og parrer sig ved hjælp af.

11. Vi har kun kendt dem i 18 år

Klitoris var længe et mysterium for forskerne. Først i 1998 lykkedes det den australske urolog Helen O'Connell at kortlægge klitoris' anatomi. Det gjorde hun ved hjælp af MR-skanninger af en række kvinders nedre dele.

12. Nøglen til kvinden

Navnet klitoris stammer fra oldgræsk. Sprogforskere mener, det er afledt af ordet kleitoris, som betød noget i retning af lille høj. Et andet bud er, at ordet betyder nøgle. En indikation på at klitoris er nøglen til den kvindelige seksualitet.

13. Orgasme ved Fødsel

Fødsler er normalt forbundet med stor smerte, men et nyt studie viser, at nogle få kvinder faktisk oplever en eller flere orgasmer, når de føder. Det skriver Livescience. Et nyt fransk studie, netop udgivet i tidsskriftet Sexologies, viste, at der forekom orgasmer hos 0.3 procent af gravide kvinder. Studiet gennemførte en spørgeskemaundersøgelse hos franske jordmødre, hvor de fik komplette svar fra 109 jordmødre, der tilsammen havde overværet 206.000 fødsler.

GØR DIN KLITORIS GLAD: 

GLIDECREMER TIL KVINDER

Hvis du ønsker de mest nydelsesfulde, mest levende og mest glidende oplevelser, bør du prøve glidecreme. Hvad enten der er tale om solo sex, partner sex eller leg med sexlegetøj kan det være en fordel af bruge. 

Her er opskriften på at give det bedste oralsex til din kæreste!

11 ting du nok ikke vidste om onani

VIDEN OM ONANI

At hive i banditten, at spille kødfløjte, at trille ærten eller kæle for missen. Kært barn har mange navne, og onani er bestemt ingen undtagelse. Uanset hvad du kalder det, så er der rigtig god grund til at gøre det en ekstra gang (eller flere) i denne måned.

Maj er nemlig udnævnt som International Masturbationsmåned, og hele måneden er dermed dedikeret til kunsten at lege og elske med sig selv.

International Masturbationsmåned har eksisteret siden 1995, og blev startet for at beskytte retten til at nyde sig selv og nedbryde tabuet omkring onani. Dét synes  Sinful er værd at slå et slag for! I den anledning har vi valgt at sætte spot på nogle af de mindre kendte facts om onani.

 

Er du onani-ekspert?

#1: Det er sundt at onanere. Udover at onani lærer dig, hvordan din krop er indrettet, og hvad der føles dejligt, så er der masser af sundhedsmæssige fordele ved at elske med sig selv.

Onani kan f.eks. være med til at styrke dine bækkenbundsmuskler, mindske stress, forbedre din kondition og styrke dit immunforsvar. Onani er også en af de mest naturlige måder at lindre menstruationskramper på, og så frigiver selvforkælelsen endorfiner, der virker smertestillende.

Og det stopper ikke der. Onani kan nemlig også:

 • Sænke risikoen for type 2 diabetes
 • Sænke risikoen for prostatakræft
 • Hjælpe dig med at falde (hurtigere) i søvn
 • Mindske depression 
 • Mindske infektioner i livmoderen.

Vores eget vibratorforsøg fra efteråret 2013 viste også, at onani desuden kan mindske flere af de gener, som mange kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen, herunder tørre slimhinder i skeden.

#2: Nej, du kan ikke onanere for meget! Det ER heldigvis en myte, at du kan blive blind af at lege med dig selv. Det er først, når autoerotikken kommer i vejen for din dagligdag, at der er tale om et reelt problem. Er du nået dertil, hvor du foretrækker at onanere fremfor at spise, tage på arbejde eller hænge ud med dine venner? Så er det nok ved at være på tide at trappe lidt ned.

#3: Der er ingen sundhedsrisiko forbundet med at onanere, så hvis du vil være helt sikker på at få orgasmer uden at blive smittet med en kønssygdom (eller blive gravid), så er selvforkælelse den sikre vej frem. Det værste, der kan ske med dit helbred, når du tilfredsstiller dig selv manuelt, er, at du bliver hudløs. Hvis du vil skåne hænderne, krydre oplevelsen eller variere stimulationen, så brug et lækkert stykke sexlegetøj beregnet til formålet.

#4: De fleste danskere onanerer. Faktisk onanerer 51% af alle danskere mindst én gang om ugen, mens hele 74% gør det mindst én gang om måneden. Som en lille bonus kan vi fortælle, at næsten en femtedel af de mænd og kvinder, som har sagt, at de onanerer, er blevet opdaget, mens de var i gang. Du er ikke alene. 

#5: 15% af vores landsmænd og -kvinder i alderen 15-74 år mangler stadig at opleve den nydelse, de kan give sig selv. De har nemlig aldrig onaneret.

#6: Sexlegetøj har eksisteret længe. Rigtig længe. Arkæologiske fund tyder på, at de første dildoer stammer fra den sene stenalder, der fandt sted for 40.000-10.000 år siden. Der er heldigvis sket en del siden da – ikke mindst når det kommer til design og materiale. 

Nysgerrig? Så tjek vores udvalg af dildoer ud her. 

#7: Kvindelig onani blev første gang afbildet ca. 4000 år før kristi fødsel. Den selvelskende kvinde var gengivet på en lerfigur, der er fundet i et tempel på Malta.

#8: Den ca. 2000 år gamle indiske sexlære ‘Kama Sutra’, der anses for at være verdens første guide til sex, er faktisk også en guide til onani.

#9: I det 19. århundrede var vibratorer forbeholdt læger. ‘Redskabet’ blev brugt til at kurere hysteri hos ‘vanskelige kvinder’. Hvis du vil vide mere om opfindelsen af vibratoren, kan vi varmt anbefale dig at se filmen ‘Hysteria’ fra 2011.

#10: Folk, der har regelmæssig sex, onanerer mere end folk, der ikke har.

#11: En undersøgelse blandt gifte heteroseksuelle kvinder har vist, at kvinder, der onanerer, har lykkeligere ægteskaber og får mere tilfredsstillende sex sammenlignet med de kvinder, der ikke onanerer.

sexgavekort_sexudsalg_sextilbud_.png

Finurlige fakta om mandens bedste ven - PENISSEN!

Nogle er tykke andre tynde, der er lange og korte og de lige og de skæve!

Fakta om mandens bedste ven... også kaldt penis, bandit, pikkenmand, sjoveren, snablen, slikkepinden...
Her får du nogle ret vilde facts om den lille fyr. Til skræk, grin eller glæde.

Alle mænd og (næsten alle) kvinder elsker den. Nogle bruger den meget, andre lidt. Og så er der dem, som ligefrem er styret af den...

Den længste og korteste pik
Verdens længste pik er på intet mindre end 34 cm! og den mindste målt var kun 1,5 cm.

Vokseværk
Du skal ikke dømme en bog på omslaget, og det samme gælder en pik. Ser den lille ud i slap tilstand? Det betyder ikke, at den er det, når den er hård. En pik kan vokse alt fra 2-7 cm, når den bliver hård. Og det betyder også, at en stor diller ikke nødvendigvis bliver meget større.

600 millioner
En klat sæd indeholder i gennemsnit 40 millioner sædceller. Det er pænt mange, men faktisk kan der være helt op mod 600 millioner sædceller i én klat! Prøv lige at overveje hvor heldig, du er, at det netop var dig, der var stærkest. 

Hængt – og stiv!
Du kender uden tvivl til begrebet englefisse – at vågne op om morgenen og opdage, at du har haft sædafgang om natten. Men ved du også, hvad "englelyst" er? Ordet dækker over nogle mænds evne til at præstere rejsning, efter de er hængt. Fænomenet kaldes også "døds-erektion".

Deprimeret? Slug sæd
Sæd indeholder stoffer, som påvirker humøret (bl.a. oxytocin), øger evnen til medfølelse (cortisol) og indeholder andre antidepressive ingredienser, heriblandt thyrotropin og serotonin. Har du ondt i sindet, kan du derfor selvmedicinere, hvis du ikke er sart samt indtager i tilstrækkelig høje doser.

Rekord i langskud
Måske har du i al hemmelighed eksperimenteret med, hvor langt du kan skyde klatten. Pornobranchen har sin helt egen supersprøjter – Peter North. Den officielle rekord i sædskud indehaves dog af manden Horst Schultz, der skød seks meter med en hastighed på 42,7 km/t, hvilket samtidig er fartrekord.

Den rejser sig 11 gange i døgnet
Er du sund og rask, rejser din pik sig omkring 11 gange i døgnet. Ni af gangene mens du sover og de andre som følge af mental eller visuel stimuli, du ikke selv er herre over effekten af. Hvor hurtigt en ny erektion kan fremkaldes efter sædafgang er individuelt. For nogle går der få minutter. For andre op til to uger.

63 liter sæd suser gennem den
Den gennemsnitlige aflevering af sæd svarer til ca. en til to teskefulde pr. udløsning. I løbet af dit liv vil du ifølge videnskabelige beregninger komme omtrent 7.000 gange og fyre mellem 53 og 63 liter af til glæde for kvinder. Eller køkkenruller.

Sut dig selv
Pornostjernen Ron Jeremy var i sine unge dage kendt for autofellatio, hvilket vil sige, at han kunne sutte sin egen pik. Kun én af 400 mænd er imidlertid så fleksible. Er du en af dem?

Pikhovedet er en skovl
Måske har du undret dig over pikhovedets champignonform. Videnskaben har den teori, at det ser sådan ud, fordi det gør det bedst egnet til at "skovle" konkurrenters sæd ud af kvinden, så seneste mand i hende er den, der befrugter.

Den er dobbelt så lang, som den syner
Penis er ikke kun det, du ser, når du kigger dig i spejlet. Faktisk er den dobbelt så lang – resten gemmer sig bare inde i kroppen. Roden af penis befinder sig i mellemgulvet, og kunne du se hele erektionen, ville du faktisk se penis formet som en boomerang.

 

Penis XXL Creme køb

Prøv de nye sexstillinger The Waterfall, The Squat Balance eller The Mermaid

Kast jer ud i nye, ukendte og udfordrende sexstillinger med et twist, og tag jeres lagengymnastik til next level. Her får I en håndfuld lirede varianter, der med garanti ikke er en del af jeres repertoire endnu.

NYE BEDRE
SEXSTILLINGER

Prøv de nye frække sexstillinger med din partner.

Vil du have mere inspiration til nye stillinger?

Prøv Kama Sutra kortspillet med 40 forskellige stillinger i forskellig sværhedsgrad. Udforsk blandt andet de romantiske eller atletiske stillinger.

Sex Quartet Kama Sutra Positions Spillekort 

Invitér din partner eller vennerne på en sjov og lærerig spille aften.

I denne voksne udgave af kortspillet Fisk kan I hente masser af inspiration til nye og pirrende sex-stillinger.

>> Kama Sutra kortspillet...

 

 

 

 

The WaterfallThe Waterfall

Han lægger sig ned med overkroppen ud over sengen, så hans lænd hviler på sengekanten. Hun kravler op og sætter sig ovenpå ham med bøjede ben, fødder mod sengekanten og et fast tag i hans lår. Nyd det pirrende, gode udsyn til hinandens kroppe og overlad dybde, tempo og rytme til hende.

 

Sværhedsgrad: ***

 

 

 

 

The Squat BalanceThe Squat Balance

I denne stilling skal hun stå med fødderne på sengekanten (eller et møbel i samme højde). Han placerer sig bag hende, og former et "sæde" med hænderne, så hun langsomt kan læne sig bagud og sætte sig ned på hans penis.

Tip! Hvis I er fans af analsex, er The Squat Balance yderst velegnet. Husk at bruge en lækker og blød glidecreme for en ekstra nydelsesfuld oplevelse.

 

Sværhedsgrad: ****

 

 

 

The MermaidThe Mermaid

Hun lægger sig på ryggen på et bord (ideelt set et i spisebordshøjde), samler benene og strækker dem i vejret (det er lettest, hvis hun har godt fat i bordkanten). Han tager fat om begge hendes fødder for at stabilisere og skabe balance, og kan nu trænge ind i hende. 

Tip! Kink stillingen op, og lad hende stimulere sin klitoris med en vibrator under akten, eller placér en pude under hendes lænd, så han lettere rammer hendes G-punkt.

 

Sværhedsgrad: ***

Brug nettet til at finde en sexpartner til frække møder

Her i Danmark, er vi flere singler end nogensinde tidligere. Men dette afholder hverken den typiske singlemand en singlekvinde fra af have et ofte særdeles aktivt sexliv. Uanset om du er single og søger en elsker/elskerinde, eller er et par der ønsker at krydre jeres sexliv med flere ligesinded, er mulighederne mange på de forskellige datingsider online.

UDLEV DINE FANTASIER NU!

Singelsex eller partnerbytte?

Singlesex-forhold:
Er optimalt for dig, mand eller kvinde, der har så meget andet om ørerne, at du "blot" ønsker dig en mere eller mindre fast sexpartner. Du engang imellem kan sexhygge sammen med, hvorpå I igen går hver til sit. Men hvor der fortsat er mulighed for også at kaste sig over andre sexmuligheder, hvis chancen byder sig.

Partnersex-forhold:
Er til jer der sammen har lyst til at lege med flere, at få en ekstra fyr eller pige med i sengen. En fræk trekant er i dag noget der tænder utroligt mange danskere. En undersøgelse foretaget af Orion viste at ud af 5000 adspurgte, fantaserede 48 procent om en trekant og 20 procent om partnerbytte. Kast jer ud i det på Sex.dk og Sexdating.dk

000117-716x716

Sexdating på nettet kan dog bruges til meget mere end "blot" at mødes fysisk – mange sider har bl.a. en webcam chat, hvor du live kan chatte med de andre brugere med fuld benyttelse af både video og lyd. For nogle er det en overvældende funktion i starten, men når man begynder at slappe af overfor det kan det være helt utroligt frækt.

Derudover har sexdating siderne som regel også en masse andre funktioner; f.eks. et post system, der tillader brugerne at skrive breve internt, samt profiler, hvor man kan læse meget mere om den enkelte bruger. Deriblandt vælger mange at lægge billeder og video af dem selv (og evt. en partner) online. Tilsidst har mange sider også arkiver med diverse sex indhold, såsom sexnoveller og frække film og billeder, frit tilgængeligt for deres medlemmer.

Her er to af de mest populære datingportaler, når det går ud på at møde andre til 1 til 1 sex eller 3-4 kanter, partnerbytte og husven.

sexdating dk_udsalg  sex dk_tilbud

 

Spil det frækkeste S, P eller K med din partner eller venner

Sandhed, Procent eller Konsekvens... (Leger er sjovere uden Procenten, derfor dropper vi den!)

S, P eller K er en klassiker, så hvorfor ikke pifte en lidt op med slemme, uartige spørgsmål og Konsekvenser!

Fremgangsmåde:

Man kan være lige så mange man vil til denne leg. En person begynder med at spørge en anden: S, P eller K? Hvis vedkommende f.eks. siger "S", så skal den der spurgte stille vedkommende et spørgsmål, som han/hun så skal svare SANDT på.

Hvis han/hun siger "K", skal de gøre den ting de blev bedt om – f.eks. kysse hinanden, smide et stykke tøj eller fortælle en fræk hemmelighed!

Det er en rigtig sjov leg, hvor man kan komme hinanden nærmere på mange punkter

spil fraek_s_p_eller_k_Sandhed_Procent_eller_Konsekvens

Forslag til spørgsmål:

Spørgsmålene kan hjælpe med at lære hinanden at kende, blive tændt på mere og finde nye kinky sider ved hinanden.

 • Har du haft frække tanker eller drømme med mig?
 • Hvad er din yndling sexsstilling?
 • Hvilke to kendisser ville du have sex med?
 • Hvad er det frækkeste, du nogensinde har gjort?
 • Hvad er din mest hardcore fantasi?
 • Hvis du skulle vælge én slags sex, hvilken vil du så have resten af dit liv?
 • Hvad er den mest følsomme del af din krop?
 • Har du nogensinde haft sex udendørs?
 • Har du brugt sexlegetøj analt?
 • Hvad er det pinligste, du nogensinde har gjort?
 • Har du onaneret på din skole eller arbejde?
 • Hvad er du mest til... bryster, ben eller bagdel?
 • Kan du bedst lide, at dominerer i sengen eller blive dominert?
 • Har du haft sex med en af samme køn?
 • Hvornår onanerede du sidste gang - og hvor henne?
 • Har du nogesinde haft sex med mere end en på samme tid og sted?

 

Forslag til konsekvenser:

Konsekvenserne skal bruges efter der er blevet varmet op med de nærgående frække spørgsmål overover.

 • Smid et stykke tøj ud fra eget valg!
 • Giv en af modsatte køn massage i SeX minutter!
 • Kys personen til højre for dig på munden!
 • Tag den person der sidder overfor dig i skridtet!
 • Nip i dine egne brystvorter så man kan se de bliver stive!
 • Råb et fræk ord så højt du kan!
 • Hvisk "jeg tænder på dig og vil have din pik/fisse nu" til din side mand/kvinde!
 • Giv en lapdance til mig!
 • Få bind for øjenen og gæt en røv ved at mærke på en udvalgt!
 • Tag dine trusser/boxershorts af og giv dem til mig!
 • Lav lyden eller skriget som når du får en god orgasme!
 • Kig udfordren i øjenen og sig "ville elske at smage din sperm/fissesafter - må jeg?!
 • Smid tøjet, put tommeltotten op i røven og drej rundt på albuen!!! Laughing

 

TRUTH AND DARE SEX GAME!

KØB FRÆKKE SPIL ONLINE HER....

 

Her er opskriften på at give det bedste oralsex til din kæreste!

Klar til at blive oralsex-konge/dronning?


Giv det bedste oralsex -
Nye tips og tricks! Det er slet ikke ret svært og koster ikke meget, hverken i tid eller penge!

Gode råd til dig, der vil give din partner en uforglemmelig omgang oralsex og efterfølgende orgasme!!!

separator

GIVER ORALSEX OG BLOWJOBS NYE HØJDER! 

Trickes er mest kendt som Mint-blowjob, men også under andre kælenavne som, Vicks-blowjob og Tic tac-blowjob.

Det er nemt og lige til, men har en stor effekt og giver lige det ekstra, der får følelsen og orgasmen op i nye højder! plus det får dig til at blive dagens helt ;-) 

Lange slik og sut, med massere af spyt...

Det eneste du skal bruge er nogle bolcher, som feks Vicks-blue eller andre mint pastiller. (stærkt tandpasta kan også bruges)

Først taget du en Vicks Blue i munden og sutter den godt og grundig, så din mund er fyldt med mint-smag, så er det ellers at gøre som du plejer når du sutter den af på din mand eller slikker din kvinde. Lange slik og sut, med massere af mint-spyt på pikhovedet og klitorissen, husk indimellem at holde kunstpauser, hvor du puster blidt på de følsomme områder og lade ham eller hende nyde behandlingen.

Det mærkes som både koldt og varmt, huden bliver ekstar følsom og det kan næsten føles som en lille svien... På den gode måde ;) 

SKAL LEGEN TOPPES HELT OP...

Vil du give din partner en ud-over-det-sædvanlige oplevelse, så top det frække slikkeri med mint, op med noget lækkert massageolie og/eller en penisring. Så har du alt hvad der skal til for at få din partners fulde opmærksomhed og efterfølgende taknemlighed.

 5 stjerner top tricke fif

INDKØBSLISTE TIL DEN FRÆKKE ORALSEXDAG:

 

 Before, During & After Pastiller med SmagBedste penisring sætJoan Ørting Luksus Massage Olie 200 ml

 

 

 

 

 

Tjek om dit navn er blandt det frækkeste i Danmark

Her er navnene på de frækkeste piger i Danmark

Hører du til blandt dem, der bruger flest penge på sexlegetøj? 

Den erotiske webshop Sinful.dk har i en ny undersøgelse taget temperaturen på, hvor frække de danske pigenavne i virkeligheden er.

Statistikken er beregnet ved at sammenligne de seneste 100.000 ordre hos Sinful.dk. Dermed har webshoppen fundet frem til hvilke navne, der i gennemsnit er gladest for sexlegetøj, når man måler på, hvor mange penge, de bruger.

Danmarks FRÆKKESTE navne!

- Vi håber, at statistikken kan skabe lidt sjov rundt om i de danske stuer. Vi har lavet statistik over de frækkeste navne i Danmark de sidste tre år. I år har vi udvidet statistikken, så det nu også er muligt at se hvilke navne der topper i de forskellige landsdele, fortæller Mathilde fra SINFUL.DK.

Hos Sinful.dk kan du tjekke dig selv op imod din kone eller kæreste og i øvrigt se, hvilke navne, der er særligt glade for sexlegetøj i forskellige dele af landet.

 

Tjek hvor frækt dit navn er?    -    Top 10 frækkeste navne i Danmark

 

Bonus info:

Kvindernes favorit produkt er Sinful Magic Wand.
Mændenes favorit produkt er Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit.
Parrenes favorit produkt er We-vibe 4.

 

Her er listen over de frækkeste pigenavne i landet baseret på, hvor meget sexlegetøj, der bliver købt af kvinder, baseret på deres fornavn.

se om_du_har_et_freakt_navn_top_10_navne

Elsk dig klogere - Få en højere IQ

Sex er noget af det skønneste, man kan foretage sig. Og nu har man fundet ud af, at det ikke kun er for nydelsens skyld. Forskning viser nemlig, at lagengymnastik også virker som hjernegymnastik. Så nu har du endnu en god grund til at dyrke (mere) sex.

Både amerikanske og sydkoreanske studier viser, at der ved seksuel aktivitet dannes flere nye hjerneceller end hvis du f.eks. bare sidder hjemme på sofaen og ser TV. De hjerneceller, der dannes hedder neuroner. De er med til at styrke hippocampus, som er to mediale tindingelapper vi alle har i hjernen. Når der tilføres nye neuroner til hippocampus forstærkes langtidshukommelsen.

Sex er noget af det skønneste, man kan foretage sig. Og nu har man fundet ud af, at det ikke kun er for nydelsens skyld. Forskning viser nemlig, at lagengymnastik også virker som hjernegymnastik. Så nu har du endnu en god grund til at dyrke (mere) sex. Både amerikanske og sydkoreanske studier viser, at der ved seksuel aktivitet dannes flere nye hjerneceller end hvis du f.eks. bare sidder hjemme på sofaen og ser TV. De hjerneceller, der dannes hedder neuroner. De er med til at styrke hippocampus, som er to mediale tindingelapper vi alle har i hjernen. Når der tilføres nye neuroner til hippocampus forstærkes langtidshukommelsen. Sådan får du mest ud af sengelegene Skal du have mest muligt ud af de nydannede hjerneceller, er det vigtigt, at du ikke ligger på den lade side mellem de seksuelle aktiviteter. Her kan du f.eks. tage din yndlingsbog frem fra reolen, løse en sudoku, eller se en lærerig dokumentarfilm på DR3. Ved hjælp af den mentale træning, blandet med en god omgang sex, holder du flere af hjernecellerne i live, og dermed øger du din intelligens. Selvom sex er god træning for dine muskler og øger forbrændingen, styrker du også de nye hjerneceller ved at dyrke almindelig motion. Hvis du både giver den gas i soveværelset, løber en tur eller besøger det lokale fitnesscenter, så har du det bedste fra to verdener – dobbelt op på nye neuroner, og dermed er et endnu større potentiale for at blive klogere. Der er vel næsten ingen bedre måde at være aktiv på end at dyrke sex, og på den måde kan både du og din partner blive klogere, både i og udenfor soveværelset. Så elsk løs – det gør godt. Fakta Hippocampus er det center i hjernen, der står for læring, hukommelse, humør og følelser. Hippocampus kan danne ca. 700 nye hjerneceller hver dag. Hippocampus har en kurvet form, der med god tilnærmelse ligner en søhest – deraf navnet hippocampus, der netop er det latinske navn for søhest.

Sådan får du mest ud af sengelegene - bedre sex

Skal du have mest muligt ud af de nydannede hjerneceller, er det vigtigt, at du ikke ligger på den lade side mellem de seksuelle aktiviteter. Her kan du f.eks. tage din yndlingsbog frem fra reolen, løse en sudoku, eller se en lærerig dokumentarfilm på DR3. Ved hjælp af den mentale træning, blandet med en god omgang sex, holder du flere af hjernecellerne i live, og dermed øger du din intelligens.

Selvom sex er god træning for dine muskler og øger forbrændingen, styrker du også de nye hjerneceller ved at dyrke almindelig motion. Hvis du både giver den gas i soveværelset, løber en tur eller besøger det lokale fitnesscenter, så har du det bedste fra to verdener – dobbelt op på nye neuroner, og dermed er et endnu større potentiale for at blive klogere.

Der er vel næsten ingen bedre måde at være aktiv på end at dyrke sex, og på den måde kan både du og din partner blive klogere, både i og udenfor soveværelset. Så elsk løs – det gør godt.

Fakta: Hippocampus er det center i hjernen, der står for læring, hukommelse, humør og følelser.Hippocampus kan danne ca. 700 nye hjerneceller hver dag.Hippocampus har en kurvet form, der med god tilnærmelse ligner en søhest – deraf navnet hippocampus, der netop er det latinske navn for søhest.

TILBUD - Sexlegetøj til ekstra gode priser

Fifty Shades of Grey

 

10 tips til at forbedre din datingprofil til succes

En nylig undersøgelse viste at online dating blandt de 18-24-årige næsten er tredoblet siden 2013 og at 12% af de 55-64-årige bruger online datingsider til at finde meningsfulde relationer, sammenlignet med kun 6 % i 2013.

Men hvordan får du succes med det?

 

10 gode tips for sikker scoregaranti ved online dating

forbedre din datingprofil

En positiv tankegang er attraktiv

For nylig fik jeg besøg af en ven, og hun meddelte mig, at hun skulle huske at købe mælk på vejen hjem. Efter hendes besøg, da hun lige skulle til at gå, sagde jeg til hende: “Glem nu ikke at købe mælk”, og hendes svar var: “Husk mælken! Det er meget bedre end at bruge en nægtelse, for så vil du garanteret bare glemme det”. Selvom det kan virke som et fuldstændig irrelevant emne, er det nu relevant. Amys første regel i forhold til at skabe en onlineprofil er at bruge et anerkendende sprog med positive ord, der er optimistiske og som inspirerer. Tal om dine håb og drømme, nævn dine passioner og undgå alt, der er for seriøst. Kig din profil igennem, og hvis der er noget der falder udenfor, som værende negativt, kan du slette det eller ændre det til noget mere positivt.

Kort, sympatisk og uden fyldstof

Når du skal skrive din profil, skal du sørge for at skrive den uden fyldstof, helst mellem 90 og 100 ord. Hvis du ikke mener, at dine skriveevner er optimale, kan du nedskrive et par enkelte nøgleord, husk stadigvæk at holde det kort og sympatisk. Du kan dernæst spørge en ven, om vedkommende vil hjælpe dig med at skrive det sammen til en gennemtænkt og unik tekst.

Et billede siger mere end 1000 ord

Vær ikke tilbageholdende med at uploade et billede af dig selv. Brug billeder, hvor du ser fantastisk ud, billeder, der viser dine smukkeste attributter (medmindre det er dine bryster). Billeder af dig helt tæt på fungerer ofte fint, fordi potentielle dates jo skal kunne se dine øjne og dit smil. Selv online er førstehåndsindtrykket rigtig vigtigt, og mens det kun tager 3 sekunder for nogle at finde ud af, om de finder dig attraktiv i det virkelige liv, tager det kun 50 millisekunder på nettet.

At bruge humor online kan være usmart

Dette faktum er måske nok en hård pille at sluge, især hvis du tænker, at der er en komiker gemt i dig, men prøv at nedtone humoren på din profil. Humor fungerer ikke altid på skrift, og hvad der måske er hylemorsomt i virkeligheden, fordi du bruger din timing, mimik og udtryk i det hele taget, falder måske til jorden, når det bliver læst af én. Eller modtagerne bliver måske ligefrem stødt af det, især hvis de ikke kender dig.

Undgå at benytte dig af “name-dropping”

Medmindre du lever og ånder for en kendt person, en komiker, en skuespiller, er en del af et fodboldteam eller er musiker, foreslår Amy, at du ikke er for specifik, når det kommer til dine præferencer, og hvad du afskyr. Du kan fx nævne, at du er vild med standup komik, men uden at nævne et specifikt navn på en standup komiker.

Tabu eller ej

Umiddelbart kan en fetish måske gøre os mere interessante, eller det faktum at vi er kraftige abortmodstandere eller lignende, men du gør klogt i at udelade det på din profil. Ingen siger, at det er forkert at have de her overbevisninger, men ved at offentliggøre dem på din profil, tiltrækker du måske nærmere ligesindede, end potentielle dates.

Det er ikke en jobsamtale

Ja, det er skønt, at du er forfatter, har vundet en fin pris eller besteg Mount Everest med den ene hånd bundet bag på ryggen, men egentlig interesserer det ikke nogen. Opfør dig online, som du ville gøre i det virkelige liv. Som eksempel, siger Amy, at hvis du mødte én til en fest, ville du ikke umiddelbart begynde at opremse alle dine bedrifter. Gem denne snak til anden eller tredje date, eller endnu bedre, undlad helt at sige det, og lad din potentielle partner selv finde ud af det.

Undlad at flirte for meget

En generel regel for adfærd på nettet er, at hvis du ikke ville sige det ansigt til ansigt med personen, bør du ikke sige det. Det gælder for samtaler, uenigheder og dét at flirte. Hvis du flirter meget, kan det få dig til at fremstå aggressiv og desperat, så brug kun flirt i begrænsede mængder.

Vent lidt med at svare

Dette er det eneste punkt, hvor vi måske nok er uenige md Amy, men hey, det virkede for hende, og vi leder stadig. Hun siger, at du skal vente 20-23 timer før du e-mailer eller svarer på en besked, så du ikke virker for desperat, men vi mener, at du skal svare, når du føler for det. Men som vi nævnte før, så er det hende, der har fået muligheden for at sige “ja” til en mand, og vi venter stadig.

Stalkers er ikke velkomne

Det er bedst at sende beskeder eller at forsøge at ringe i løbet af almindelige arbejdstider eller aftener, fremfor i de tidlige morgentimer. Lad også være med at stalke deres Facebook-profil eller Instagram-konto. Det gør dem bare ubehageligt til mode.

Besøg bla Next Love, hvor du finder tusindvis af singler, der søger en moden og ægte forbindelse.

 

Test hvor mange kalorier jeres sexliv forbrænder

Dit livs beste form... og så er det sjovt :-D

Se træningsvideo og prøv kalorietælleren, der viser hvor meget sex du skal nyde for at forbrænde nogle kalorier, smide fedt og stramme op.
Se hvor mange kalorier man forbrænder i de forskelllig sexstillinger?

For at kunne afgøre hvor mange kalorier man forbrænder i hvert enkelt position, har vi benyttet os af en amerikansk udgivelse kaldet “The position of the day Playbook” , hvilket er en bog der har listet 365 sexpositioner. I bogen oplyses det ligeledes hvor mange kalorier man forbrænder, ved at udføre de forskellige positioner.

 

GIV ALT HVAD DU KAN I DOGGYSTYLE I EN TIME EvilEek OG TAB JER VED AT FORBRÆNDE OVER 700 KALORIER!
sex liste over kalorie forbrandt via sex stillinger se den bedste
Sundhedsekspert og personlig træner, Evy Sampson, giver dig her 3 simple øvelser, som styrker kroppen til at komme i bedre form med sex.

KALORIEBEREGNER

Test hvor mange kalorier jeres sexliv forbrænder...

 

Her er den bedste slankekur - masser af oralsex!!!

Ikke dårligt hvis man både kan være i den 7. himmel på lagnet og tabe sig på samme tid.

 

GIV ELLER FÅ ET

BLOWJOB OG TAB DIG 

Man siger, at sex slanker. Og det er helt korrekt, forudsat at man derved forbrænder flere kalorier, end man indtager. Men hvor mange kalorier kan du egentlig forvente at fyre af på henholdsvis at kysse, at dyrke oralsex eller decideret penetration?

slankekur slik_hinanden_oralsex

Den perfekte bedste slankekur - Slik hinanden og tab dig samme tid.

Det har sundhedseksperter på den britiske avis Daily Star kigget på, og resultatet er tydeligt. Du skal ganske enkelt have masser af sex. Det er godt for både dit helbred, dit forhold, dit psykiske velbefindende og din livvidde. Og så er det jo ikke det værste, man kan foretage sig, mens man bliver stadig sundere.

Sådan ser regnestykket ud for en kvinde på 66 kilo.

1. At give oralsex:
Det kan forbrænde 100 kalorier per halve time at give et blowjob (eller oralsex i det hele taget). Det svarer til 35 minutters gang eller et hårdt kvarter i centerets romaskine.

Det anbefales i øvrigt at supplere med armbøjninger eller hundestilling, hvor du bøjer dig op og ned. Derved kan du forbrænde mellem 35 og 71 ekstra kalorier. Omregnet til indtag skal du give normal oralsex i tre kvarter for at forbrænde en cola, mens en Big Mac kræver 2 timer og 40 minutter med sjoveren i munden. Så tænk dig godt om, før du siger ja til tømmermændssex.

2. Sex
Det afhænger naturligvis af positioner og intensitet, men som udgangspunkt forbrænder du 144 kalorier per halve time ved almindelig sex. Det svarer til en løbetur på 20 minutter. Det anbefales pigen at ride manden, hvis altså hun samtidig vil være fit. Det giver foruden styrke i lægge og lår ekstra bonus, hvis du presser benene ind i mandens sider. Det er nemlig ren core-træning. Den stilling forbrænder 207 kalorier på en halv time.

Kvinder, der opnår orgasme i løbet af sex, forbrænder flere kalorier end dem, der ikke gør.

3. At kysse
Det virker slet ikke anstrengende. Bare dejligt. Men faktisk er det tillige slankende at kysse. Og kan I snave i en halv time, så ryger der 70 kalorier. Følges der samtidig op med petting, så det bliver et forspil, er der yderligere 20 kalorier at hente.

 

BIVIRKNIGER:
Færre rynker, bedre immunforsvar, mindre stress og bedre søvn. Udover at være sjovt, er sex også noget af det sundeste, du kan bruge din tid på.

Derfor skal du have sex hver dag...

Se de bedste stillinger til stående sex

Her giver vi dig en guide til de bedste stillinger til stående sex.
 
Har du ofte sex liggende i sengen? Ja? Det giver utrolig god mening, da mange stillinger netop foregår på den måde.
Netop af den grund, skal du prøve kræfter med stående sex.
 
I samarbejde med Sinful.dk giver vi her en guide over de bedste stillinger til stående sex.
sexstanding-
 
Her er forslag til forførende og stående sexstillinger
 
1. For nybegynderen
Selvom du ikke har prøvet at have stående sex før, skal du ikke være skræmt. Dog kræver det, at du holder tungen lige i munden.
Som mand, kan du stå op, imens kvinden ligger på sengen foran dig. Men da det ofte kan blive svært, hvis kvinden ligger for langt nede, er det en god idé at have en pude under kvindens ryg. På den måde, vil hun komme til at ligge i den rigtige position og højde.
Brug her en Liberator Wedge Ramp Sexpude, så højden bliver passende for den stående stilling.
Det gør det tilmed mere behageligt – og så kan du som mand trænge længere ind, hvilket øger nydelsen for jer begge, og chancen for at ramme G-punktet på kvinden. Det er jo win-win!
 
2. Begge hænder mod væggen
”De fleste kvinder føler sig mere sikre, når de er i stand til at læne sig mod noget, så frygten for at falde forsvinder eller bliver mindsket,” fortæller sexterapeut Sarah Watson.
Det er netop grunden til, at den stående stilling, hvor kvinden står med begge hænder mod væggen, og manden kan tage fat bagfra, er en god og tryg sexstilling for begge parter. Det vil næsten svare til en stående ”Doggy-style”.
Hvis det skal være ekstra pirrende, og forførende, kan et blindfold være et godt supplement. For kvinden især, vil det gøre, at hun intet kan se, og med manden bagved, er nødt til at overgive kontrollen.
Denne stilling vil derfor betyde maksimalt kontroltab og nydelse.
 
3. Ansigt mod ansigt
Denne stilling, som også bliver kaldt ”Three-legged Dog”, er måske mere for de øvede, idet den er lidt avanceret. Men den kan virkelig være sjovt og intim for dig og din partner.
Med jeres ansigter rettet mod hinanden, skal kvindens ene ben rundt om din mave som mand. Det bliver hurtigt en intim stilling, men er balancen ikke god, bliver det også en meget udfordrende stilling.
Derfor kan det give god mening, at lave sexstillingen op ad en væg, så I står mere sikkert. Så husk sikkerheden igen, hvis I ikke er øvede.
 
 
 
 

Vær kreativ og få positiv respons på dine Pik billeder med humor

Guide Til PenisFoto
Få dine pikbilleder til at skille sig ud!

De fleste kvinder der færdes på nettet, modtager ofte penis billeder i indbakken, uanset om det er på dating sites eller Facebook. Nogle tager det med et smil, andre bliver frastødt. Og blandt kvinder har det store spørgsmål længe været: "Hvorfor sender mænd pik billeder?"

Svaret kan vi nok ikke give dig, da grunden sikkert er forskellig fra mand til mand. Nogle synes måske det er sjovt, andre gør det i provokation, nogle gør det fordi de tænder på etc. Men er man en af disse mænd, der er glade for at sende pik billeder til udvalgte kvinder – og har man problemer med at få en positiv reaktion, eller mangler man blot hjælp til at skille sig ud fra mængden af dick pics i kvindernes indbakke. Så vil vi hjælpe dig til, hvordan DU kan skille dig ud – og måske endda få en positiv respons.

pik billeder 007 spion klaedt ud forklaedtPENIS-APP billederkreativ pik fotos vind kvinders liderlighed

PENIS-APP:
Via appen kan pynte din pik ved hjælp af tøj filtre. Hver filter kan justeres i størrelse og roteres til at passe perfekt. Juster eksponering/farvemætning og tilføje et foto filter. Når dit foto er klar, kan du tekst, e-mail eller tweet din kreation til den eneste ene.

Åben appen og vær klar til at hente et billede af din penis 

LELO TUX__PENIS-SMOKING

 

Den elegante James Bond 007 pik

De fleste kvinder elsker en mand i smoking, så hvorfor ikke klæde din pik ud med den elegante og stilfulde Tux fra LELO, som vil få kvinderne til at dåne over dine pik billeder? Denne smoking er i satin, med hvid skjorte, butterfly og rød rose. Hvilken kvinde vil kunne stå for det?

Den perfekte gaveidé
Den meget slidte floskel "gaven til manden der har alt" bliver som ny. Du kommer i hvert fald ikke meget tættere på end med denne utroligt vellignende og elegant udseende penis-smoking. Der er ingen tvivl om, at hvis du køber den til din partner, så ved han, at du sætter pris på ham – altså ikke "ham" som i din partner, men på "ham" som i hans bedste ven.

Udsøgt design
Det er ikke bare for sjov, selvom du nok ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, og din partner nok heller ikke, men den er faktisk syet af de fineste materialer.

KØB DET FRÆKKE JAKKESÆT HER 

 

 

SE VIDEO MED KVINDE DER KLÆDER MÆNDS PENISER UD

Vil du have mere inspiration til anderledes pik billeder?

Så kan du tage et kig på Soraya Doolbaz en fotograf i New York, der er blevet kendt for at tage billeder af udklædte pikke. Se hendes galleri her...

Derfor skal du have sex hver dag...

LÆS 5 GODE GRUNDE TIL HVORFOR DU SKAL HAVE SEX HVER DAG!

Sex er godt for dig og dit parforhold. Det har du sikkert hørt før. Men hvor godt er det egentligt? Og hvad er de helt klare fordele?

Sammen med medstifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, ser vi her nærmere på 5 gode grunde til at mere sex i hverdagen.

Hvis du er kvinde, er der rigtig god grund til at læse med, og vi kan næsten garantere, at din mand også vil elske dig for det.

5 lækre fordele: Få din mand med i soveværelset hver dag

1) Sex gør dig smukkere end du tror
Sex er vejen frem til et flot ydre.

Forskning viser nemlig, at mennesker, der dyrker meget sex, frigiver mere af ”ungdomshormonet” dehydroepiandrosten (DHEA). Dette kan være så virkningsfuldt, at man kan komme til at se flere år yngre ud.

Tilmed pumper kvinder ekstra meget af hormonet østrogen rundt i kroppen efter sex, og det stimulerer cellefornyelsen, som gør huden mere stram og elastisk.

2) Mere sex er godt for jeres forhold
God sex sørger for, at du altid har en grundlæggende følelse af intimitet og nærhed til din mand. Mathilde Mackowski forklarer:

Et godt og sundt sexliv er noget af det vigtigste i et velfungerende parforhold. Hvis hverdagen fylder meget, så er det i soveværelset, man møder hinanden igen. Det er her der virkelig er tid til at mærke dig selv og din partner. Effekten af et godt sexliv kan hjælpe med at løse mange gnidninger i hver hverdagen.”

Mathilde Mackowski fra Sinful.dk

3) Du bliver mindre stresset
Hvis du begynder at dyrke sex med din mand hver dag, vil du opleve at være mindre stresset.

Det er nemlig sådan, at en god omgang lagengymnastik sørger for at du frigiver en lang række gode hormoner i hjernen, som modvirker stress.

Niveauet af endorfiner stiger og giver en følelse af velvære og lykke, og derudover stiger niveauet af oxytocin, som er det hormon, der især får dig til at slappe mere af.

4) Du får lov til at være kvinde
Og din mand får lov til at være mand.

I en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at dyrke de klassiske kønsroller. Heldigvis kan sex åbne op for dette.

Din mand vil føle sig meget mere mandig, hvis han får lov til at se dig nøgen og forkæle dig i sengen, hvor han også kan tage styringen.

Omvendt kan du få din egen feminine side mere frem ved at lade din mand begære dig hver eneste dag. Her er begær især vigtigt for at beholde den seksuelle tiltrækning til hinanden, og ikke gå helt i stå imellem bunker af vasketøj og lange indkøbslister.

5) Dobbeltsengen er jeres legerum
Hvis du har sex hver dag med din mand, har du også et personligt legerum sammen med ham. Og dette legerum, er noget, som du skal prioritere, forklarer Mathilde Mackowski:

Jeg ved, hvor vigtigt det er for os kvinder, at vi oplever intimitet og kærlige berøringer med vores mand. Og selvom det ikke altid leder til sex, så er det vigtigt at prioritere tosomheden ved at være fysiske sammen.”

Mathilde Mackowski forklarer tilmed, at et personligt legerum sagtens kan betyde mere sjov med hinanden:

Der er mange måder at pifte sexlivet op på. Men jeg foreslår ofte parlegetøj, som begge parter får en masse ud af. Der findes eksempelvis en par vibrator der har vundet et hav af priser. Den hedder We-vibe 4 og fungerer ved at stimulerer både manden og kvinden på samme tid.
Til de par, som tør udfordre hinanden lidt mere, kan et erotisk brætspil være en sjov og pirrende oplevelse
. Her kan det prisvindende spil Monogramy anbefales”.

 

Frække apps for sjov og til at holde gang i parforholdet

Er sexlivet gået lidt i stå?!

Der findes et hav af andre kærligheds- og samlivsapps på livstilsektionerne i ITunes og Gloogle play.

Der er apps, der finder den nærmeste trekant, der er apps, der lokaliserer den nærmeste potentielle kæreste, der er apps, der hjælper dig i sengen, og der er apps, der faciliterer med at dumpe kæresten... Og heldigvis er der også en app, der spiffer jeres forhold op med lidt forspilsgejl.

Din smartphone er jo en lille computer, så man kan proppe alverdens spil ned på den. At den så har vibrator, internet, lyd og lys gør bare mulighederne uendelige.

Vi har kigget på nogle af de bedste apps, som kan sætte fut i forspillet. Hovedparten af dem kan hentes til både iPhone og Android, og så er de næsten alle sammen gratis. Faktisk er det kun én app, som kun fås til iPhone og én anden som koster penge.

iPassion - Det frække spil til par

Android/IOS Tablet/Ipad/Mobil - Gratis
iPassion -_Det_frække_spil_til_par
iPassion er en gratis App udviklet til de nyforelskede, til de kedelige og til de par, der bare har brug for, at parforholdet atter igen bliver hedt og lækkert, som det engang var. Selve app'en er udviklet af en ung iværksætter fra Aarhus.

App'en hjælper par med at finde frem til hinandens seksuelle præferencer på en sjov og spændende måde, ved at stille hinanden intime spørgsmål, som man hver skal svare på. Spillere kan vinde runder ved ganske enkelt at vide mere om deres partner, end partneren ved om dem.
Når man som spiller vinder en runde, får man lov til at vælge en "fræk præmie", som partneren skal give. 


Never Have I Ever

Android/IOS Mobil - Gratis
Never Have_I_Ever_ios_andróid_download_free
Du kender selvfølgelig spillet "Jeg har aldrig..." som typisk er et drukspil, hvor man skal drikke, hvis man har gjort et eller andet.

Appen her sørger for alle spørgsmålene og kan enten spilles som par eller med flere. Denne egner sig også til festligt lag, hvor man virkelig kan lære hinandens hemmeligheder at kende.


Hot Truth or Dare

IOS/Android Mobil- Gratis
Hot Truth_or_Dare
Hvem kan ikke lide et raskt lille spil med sandheder og udfordringer? Med den her app kan I kommer ud over pinligheden ved selv at stille frække spørgsmål og lade appen gøre det for jer. I bestemmer selv, om det skal være lidt uskyldigt eller ligefrem super frækt.

Opgaverne og spørgsmålene går lige fra "fortæl en frækt fantasi" og "læg hende over knæet og giv hende en god omgang spanking".


Kindu
IOS og Android - Gratis
Kindu Gratis
Man matcher fantasier og rollespil med kæresten. Det er faktisk lidt genialt, hvis man ikke lige kan spørge kæresten, om hun er frisk på at udleve din fantasi.

Nogle af emnerne er fx "lav noget frækt i en hængekøje", "lav noget sport sammen", "hav et one-night-stand med en fremmed, hvor din partner ved det" og så videre. Så kan I blive klogere på hinanden og jeres grænser.


Connect Foreplay
Android/IOS Tablet/Mobil Gratis
Connect Foreplay_free_app_download
En af de mere avancerede apps i gruppen. Der er en længere historie om udviklerne, som er et svensk par, som researchede sig gennem en masse apps og så ville lave den ultimative app.

Spillet går ud på, at man spiller en slags Kryds og Bolle med sin partner, hvor man så vinder retten til at få ydelser, modtage ydelser eller stille spørgsmål.

Appen er ret god i den forstand, at man kan sidde med kæresten og hygge med spillet, som så langsomt kan udvikle sig til det ene eller andet. Den er dog svær at bruge med en partner, som man ikke kender så godt, da flere af spørgsmålene kræver, at man en del kendskab til hinanden. 

ANDRE GODE SEX/FORHOLD/SJOV APPS:
Søg efter titlerne i app store via din mobil/tablet/ipad.

 • A Sexulator
 • Spice dice
 • Sexometer
 • iKarmasutra
 • Free sex coupons
 • 1001+ Sex facts 

Tilbud få OVER 10.000 hele pornofilm for kun 9,-

Lær kvindens fem orgasmetyper med lærerig Video

Orgasmer - et meget intimt emne. Nogle får dem aldrig, andre hele tiden. Se med i videoen her om hør om de forskellige måder du kan opnå orgasme på, og hvordan du opnår dem.

kvinder kan både få multiorgasmer – altså flere sammenhængende orgasmer. Men også forskellige måder hvorpå hun kan få orgasme – og der skulle efter sigende være 5!

Måske har du allerede oplevet dem alle eller bare nogle af dem eller bare en enkelt af dem. Hvis ikke så håber vi på, at du får endnu mere glæde ud af denne artikel. For der findes ikke frigide kvinder, er vi overbeviste om.

I videoen herunder fortæller Bitten fra Sexshop.dk om nogle af de orgasmer, du kan opnå, og hvordan du ved hjælp af sexlegetøj kan komme derhen.

Med det meste sexlegetøj kan du opnå flere slags orgasmer...

Den velkendte klitorisorgasme

Klitorisorgasmen er nok den orgasme, de fleste kvinder har oplevet først i deres seksuelle karriere. Klitoris er nem at ramme med en finger, en stråle fra bruseren eller med vibrerende eller på anden måde bevægeligt sexlegetøj. Den har over 8.000 følsomme nerveender, så det er den perfekte vej til det seksuelle klimaks.

Valnødden på indersiden

Et andet punkt som nok er kendt for de fleste – eller som i det mindste de fleste har hørt om – er g-punktet. Det lille område oppe i skeden, der føles som valnød, og som kan give ekstreme orgasmer, hvis det stimuleres med en finger, penis eller andet anvendeligt "sexlegetøj".

G-punktet har de sidste år været meget omdiskuteret i diverse sex-fora, hvorvidt det eksisterer eller ej, men det gør det altså. Hvordan du finder det, kan du læse mere om på Sexshop.dk.

De følsomme knopper

Der er nok ingen, der diskuterer om brystvorterne findes eller ej. Og de er et par utroligt følsomme knopper for de fleste. Enkelte er endda i stand til at opnå orgasme ved stimulering af brystvorterne alene.

Bagvejen til orgasme

Du tror måske, det kun er mænd forundt at få anale orgasmer, fordi de har prostata (mandens g-punkt aka p-punkt), men det er det ikke. Hvis de to lukkemuskler lige inden for anal-åbningen stimuleres samtidig kan du også opnå lækre anal-orgasmer.

I krop og sind

Den femte og sidste orgasme er den såkaldte energi-orgasme. Den kan kun opnås, hvis krop og sind arbejder sammen.

Læg dig ned, og luk alle forstyrrende tanker ude. Nogle opnår energi-orgasme, mens de sover. Energi-orgasmen kan føles i hele kroppen – som en helt ny form for energi der løber gennem hele kroppen, den snurrer, sitrer og bobler som champagne. En energiorgasme kan også opnås ved tantramassage.

 

Frækt rollespil som den villige Call Girl der skal servicer en kunde

Luder - I bedste Julia Roberts stil skal du klæde dig ud og finde din flise.

"Når det handler om at klæde sig pikant på og spille rollespil og dyrke liderligheden bliver nogle bange for at virke pervers. Men det skal ikke holde dig tilbage. At være en slem tøjte forbedrer din seksuelle kommunikation."

Giv plads til både luder og Madonna.
Om hun skal være dyr eller billig at se på, er op til jer. Er I mest til selvsiddende strømer, der er gået i stykker, skal hun se billig ud. Hun skal måske også have en masse makeup på. Eller måske skal hun have en hvid pels på med den helt rigtige kjole under. Husk at lytte til hvad hun har lyst til, det er det vigtigste! Så er det bare at kræve hvad du har betalt for....

Hvis forholdet er gået på standby, eller I har brug for lidt krydderi til at peppe sexlivet op, så prøv med en omgang frækt rollespil. Din kæreste og dig skal lade som om, at I aldrig har mødt hinanden før, og så skal I ellers lære hinanden at kende på en ny og fræk måde. Selv om der er flere forskellige måder, at gribe sådan et rollespil an på er reglerne de samme: du eller din kæreste - måske endda jer begge to - skal på bedste skudspillermanér indtage den frække rolle.

luder gear_test_tjek_priser_rabat_tilbud_escort_pigerLUDERLEG

Der kan være flere mådet at starte legen på. Manden kan bestille en "luder" og fortælle hvad han ønsker og hvad det koster, eller kvinden kan giv sin mand en gave, der er en Call Girl som hun har bestilt og fortalt hvad der skal gøres ved hendes mand.

Start med at sende en sms til din mand:

Jeg en gave til dig
Jeg har bestilt og betalt en Call girl til at kneppe dig
Du skal bare skrive hvor I skal mødes, så møder hun op og giver dig gaven fra mig...

Lad tingene ske derfra eller lav en plan om hvor og hvordan det skal forgå, det gør det nemmere at holde sine roller og at der ikke opstår situationer, hvor man ikke ved hvad den anden part forventer/ønsker. I kan eventuelt leje et hotelværelse, dyrke sex i bilen eller ude i et fri og leve fantasien fuldt ud.

Skriv evt. hvad gaven indeholder på sms til manden, skriv som om du har vidersendt mailen fra Call Girlen:

Du henter mig på det aftalte sted og kører hen til det sted du har valgt. I bilen bliver der ingen samtale, jeg vil tage din pik ud og se hvor stor og smuk den er. Hvis jeg nyder det jeg ser, vil jeg oliere din pik og rive i den, imens jeg mærker hvordan jeg bliver liderlig og våd. Hvis du har brug for at tiltale mig kan du kalde mig "tøsen".

Når vi ankommer vil jeg trække dine bukser ned og sætte mig på hug foran dig og tage din pik i min mund, slikke og sutte til du bliver stor og liderlig. Herefter skal du bore din store pik op i mig bagfra, i min varme, våde og liderlige fisse, så jeg stønner i fryd og begynder at kneppe din pik, hårdere og vildere. Du skal imens holde hårdt om mine hofter eller hår og trænge dybt op i mig. Du skal kneppe mig igen og igen og når du op til flere gange har nærmet dig orgasmen, trækker jeg dig ud og spiller din pik af så du sprøjter ud over mig.
Efterfølgende kører du mig tilbage til min bil - regningen er betalt af din kæreste.
Det er ikke tilladt at kysse! Ellers er der ingen regler...

Lad ham samle dig op på et bestemt tidspunkt og begynd allerede at pirre ham i bilen.

FIND DE FRÆKKESTE KOSTUMER >>

Luder, Sygeplejerske, stuepige eller stewardesse?

 

Prostitueret/kunde Sexleg er for alle!

Legen kan starte fra den mest simple scene, hvor hun feks. ringer på døren, giver et blowjob, får sine penge og smutter igen! Til at man mødes på en p-plads hvor luderen skal have et bestemt kostume på og skal udføre det kunden har betalt for, så som dominans, analsex, til at blive set eller brugt af fremmed...

Slip fantasien løs, Snak frækt til hinanden og lad jer rive med... 

Links relateret til artiklen: Fræk snak - Rollespil 

 

Sådan holder i gang i gnisten i parforholdet

boost-juice-logo

Bryd rutinen

Lagde du mærke til det? Nok ikke, men selvom det måske er gået ubemærket hen kan dagligdagens rutiner ha' haft en lidt kedelig indvirkning på jeres sexliv – særligt hvis I bor sammen. Par, der bor sammen, kommer nemlig tit ubevidst at skemalægge deres sexliv, hvilket resulterer i forudsigelig og rutinepræget sex. Det er der heldigvis råd for: Bandlys rutinesex og find alternative tidspunkter hvor I kan nyde hinanden. Udskift f.eks. hygge inden sengetid eller om morgenen inden I står op, med hygge leg på sofaen mens jeres yndlingsprogram er på, lad jeres hænder vandre når I er ude at spise eller noget helt tredje. Hvis I ligger op til sex på nye tidspunkter og på nye steder, kan I bedre holde gnisten ved lige – særligt hvis I begge to er engagerede og med på det.

Klæd dig på til at klæde dig af

Slidte boxershorts eller undertøj der sjældent matcher – lyder det bekendt?
Når vi først har fået fat i vores partner kan vi godt nogle gange blive lidt for afslappede omkring vores udseende. Har vi først været igennem influenza eller forkølelse et par gange, har vi vænnet os til tanken om at vores partner ser os på vores mindre smukke dage.

Det er fantastisk at føle sig tilpas sammen med sin partner men du gør dig
selv en bjørnetjeneste hvis du helt stopper med at gøre en indsats. Ved at klæde dig ud i frækt undertøj kan du hurtigt føle dig mere sexet og deved får du større lyst til sex. Vi er mest udadvendte og seksuelt eksplicitte når vi føler os tiltrækkende og smukke, så det kan sagtens betale sig at vælge undertøj med omhu, for at sætte blus under passionen igen.

Skift f.eks. din almindelige T-shirt BH ud med en lækker corsage og et par matchende trusser, og prøv et par frække net- eller nylonstrømper i stedet for de tykke, uldne strømpebukser. Du behøver selvfølgelig ikke gøre et stort nummer ud af det hver dag – faktisk virker den sexede påklædning bedst hvis du er spontan og veksler lidt imellem det almindelige undertøj og det frække.

Gør du lidt ekstra for at gøre dig lækker, en gang eller to om ugen, vil du både føle dig mere sexet og din partner vil synes du er mere sexet.  Hvis din partner insisterer på at holde sig til almindeligt undertøj så skift de slidte boxershorts eller hullede trusser ud med et mere lækkert alternativ. Virkningen af det sexede undertøj går jo, trods alt, begge veje.

Varier dine forførelsesteknikker

Det kan være meget lækkert at blive nusset blidt rundt omkring på kroppen i lidt tid, inden den mere intime berøring starter, men det sjove kan godt gå lidt af, når man har prøvet det tilpas mange gange. Ved at variere dine forførelsesteknikker lidt holder I gang i spændingen imellem jer og I undgår at jeres forkælelse af hinanden bliver forudsigelig.

Frække beskeder, flirtende e-mails eller saftige telefonopkald er blot nogle af måderne I kan plante frække tanker hos hinanden på, inden I kommer hjem fra arbejde. Hed sex så snart I er inde over dørtærsklen er bestemt heller ikke forbeholdt nye forhold.

I kan også give jer i kast med erotisk massage, invitere hinanden med i bad, smide tøjet for hinanden på en pirrende måde eller bare lade et simpelt kys være starten på mere. Det er alt sammen med til at vise, at I vil hinanden lidenskabeligt. Husk hvor stor indsats I gjorde for at forføre hinanden i starten af jeres forhold og gør lige så meget ud af det nu.

Udvid jeres horisont med spil

Tager du dig selv I at gøre det samme i soveværelset gang på gang? Så er det måske værd at prøve et sexet spil, der kan give inspiration og ideer til nye og frække ting, I kan prøve sammen. Vores mest populære spil er Erotic 4 Real, Sansernes Rud og Monogamy, som du kan læse mere om her:

Erotic 4 Real er et sjovt, udfordrende, lærerigt og spændende spil, I kan bruge til at komme tættere på hinanden. Spillet giver jer spørgsmål i kategorierne "lyst", "moral" og "følelser" og det handler om at lære hinanden bedre at kende og om at åbne op lyster, tanker og følelser. Erotic 4 Real indeholder også opgavekort med frække opgaver I kan lave sammen.

Sansernes Rus er et sansepligt parspil, der giver jer små dueller og opgaver I skal løse mod hinanden og der igennem kommer I til at mærke lidenskab, forståelse, ømhed og ophidselsen til hinanden.Den af jer, der får samlet flest mulige sexgavekort, vinder og kan få sexgavekortene indløst.

Monogamy er et brætspil, der gør jer kærlige, smilende og opstemte igennem spændende, sexede og morsomme udfordringer. Som prikken over i'et skal vinderen skal gøre en affantasierne fra spillet til virkelighed. Uanset om I har kendt hinanden længe eller er i et nyt forhold, kan I lære hinanden bedre at kende med Monogamy. Vær opmærksom på, at Monogamy er på engelsk.

Prøv forskelligt sexlegetøj til par

Mange pars natbordsskuffer indeholder efterhånden vibratorer og/eller dildoer til kvinder men hvorfor ikke prøve sexlegetøj, som I begge kan nyde sammen.

Hvis I vil nyde hinanden sammen kan I med fordel prøve par vibratorer somden anmelderroste We-Vibe 3 – efterfølgeren til verdens mest populære sexlegetøj til par, der både har 40 % kraftigere vibrationer og fjernbetjening, der gør legen endnu sjovere

Med We-Vibe han penetrere hende, samtidig med at hendes g-punkt og klitoris bliver stimuleret – det giver mere intens stimulation til jer begge.

I kan selvfølgelig også tage jeres leg med ud i offentligheden og pirre hinanden med en fjernbetjent vibrator med trådløs fjernbetjening. Gør en tur på restaurant, en tur i biografen eller en koncert endnu bedre ved at bruge vibratoren imens. Trådløse vibratorer findes i mange forskellige former og farver, og endda med SenseMotion-fjernbetjening, der kan styres med små vip med hånden. Hvis I er i tvivl om hvilket sexlegetøj der passer bedst kan I evt. starte med at finde det sexlegetøj I godt kan lide hver for sig og tage udgangspunkt i det.

Nyt forespil og nye steder at sexe!

Lav en anderledes optakt

Sex inspiration kommer ikke af sig selv, Optakten til sex kan i også forsøge at gøre noget ved. Planlæg en romantisk aften, hvor i bare er jer 2, og lav noget hyggeligt og romantisk sammen. Det behøver slet ikke være med formål at det skal ende i sex, men det kan jo altid få lov til at udvikle sig af sig selv, og måske ende med det.

Forslag til en anderledes optakt til en potentiel fræk aften kunne være:

 • Spis en god middag på en romantisk restaurant.
 • Se en erotisk film sammen på jeres filmaften.
 • Spil et erotisk spil for at lære hinanden at kende bedre.
 • Giv hinanden en god og lang gang massage.
 • Gå i et langt og varmt karbad sammen, hvis i har mulighed for det. Alternativt så kan i tage på et spa- og wellnes ophold.
 • Tag ud i det blå med en picnickurv med lækkerier og nyd naturen og hinanden.

Husk: Det kommer sjældent af sig selv. I er nødt til at tale om tingene, forsøge noget nyt og kommunikere med hinanden.

 nye sex_udfordringer_leg_igen_som_i_var_unge

Nye steder du kan have sex
Sex behøver ikke foregå i dobbeltsengen. De fleste foretrækker det nok, da det er det mest bekvemme og fordi det tit er der du ligger tæt og halvnøgen sammen med din bedre halvdel.

En gang i mellem, kan det dog være en god variation at flytte aktiviteten andre steder hen. Det vil helt sikkert give en anderledes oplevelse, alene fordi det er et nyt sted.

Forslag til nye steder i kan have sex kunne være:

 • Andre steder i jeres bolig, som f.eks. sofaen eller gulvet i stuen, på vaskemaskinen, op af en væg eller på køkkenbordet.
 • På stranden en varm sommerdag. Det skal helst være en anelse skjult så i ikke krænker nogen.
 • I skoven i en lysning hvor der er romantisk og hyggeligt.
 • På en mark et sted i den danske natur.
 • I et prøverum i en butik, hvis i tør.

Et offentligt sted i en større by, som f.eks. en gyde, en baggård, en rutebilstation om natten eller lignende.
Noget at det frække ved at gøre det andre steder end i plejer kan være alle de nye indtryk, samt en eventuel risiko for at blive opdaget, som virker pirrende på mange. At mærke naturen kan også nemt gøre noget positivt for jeres lyst og liderlighed. Det kan føles rart og pirrende når i kan dufte naturen og mærke vind og solens varme på jeres nøgne kroppe.

 

Læs frække noveller sammen... eller send en du tænker på til din partner...